Belediye İşçisi Yıldız'ı Sevindiren Hediye - Son Dakika
Güncel

Belediye İşçisi Yıldız'ı Sevindiren Hediye

Belediye İşçisi Yıldız\'ı Sevindiren Hediye

Burger Hastalığı nedeniyle iki ayağını da kaybeden Manisa Belediyesinde görevli Adem Yıldız'a akülü sandalye hediye edildi.

07.05.2013 09:50  Güncelleme: 09:57

YAKLAŞIK üç yıl önce yakalandığı Burger Hastalığı (damar tıkanıklığı) nedeniyle geçtiğimiz aylarda iki ayağını da kaybeden Manisa Belediyesi'nde görevli Adem Yıldız'a akülü sandalye hediye edildi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yıldız'a akülü sandalyesini teslim ederek, Yıldız'a Manisa Belediyesi'ne yaptığı hizmetler nedeniyle vefa borçlarını ödediklerini belirterek, "Kendisine bundan sonraki süreçte de her zaman destek olmaya hazırız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yakalandığı Burger Hastalığı nedeniyle iki bacağını da kaybeden Manisa Belediyesi'nde görevli Adem Yıldız'a akülü sandalye hediye etti. Belediye önünde Yıldız'a akülü sandalyesini teslim eden Başkan Ergün, "Adem kardeşimiz Manisa Belediyesi'nde görevli personellerimizden birisi. Kendisi yakalanmış olduğu rahatsızlığı nedeniyle iki bacağını da kaybetti. Bizde üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Kendisine rahat edebilmesi için akülü sandalye hediye ediyoruz. Manisa Belediyesi'ne yaptığı hizmetler nedeniyle kendisine vefa borcumuzu ödedik. İyi günlerde kullanmasını temenni ediyorum. Moralini hiç bozmasın. Kendisine geçmiş olsun diyorum. Allah beterinden saklasın. Söylenecek fazla bir şey yok. Sonuçta engelli olmakta bu hayatın içerisinde olan gerçeklerden birisi. Biz kendisine bundan sonraki süreçte de her zaman destek olmaya hazırız" dedi.

Yıldız Duygulu Anlar Yaşadı

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle iki bacağını kaybeden Adem Yıldız ise akülü sandalyeyi teslim aldığı sırada duygulu anlar yaşadı. Manisa Belediyesi'nde şoför olarak görev yaptığı sırada hastalığa yakalandığını ve belli aralıklarla iki bacağını da kaybettiğini ifade eden Yıldız, "Bütün engelli vatandaşların Allah yardımcısı olsun. Ben öncelikle Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve ilgili başkan yardımcılarına ve müdürlüğümüze teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye İşçisi Yıldız'ı Sevindiren Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement