Belediye Personeline 'Eleştirilince Sinirlenmeyin' Tavsiyesi - Son Dakika
Güncel

Belediye Personeline 'Eleştirilince Sinirlenmeyin' Tavsiyesi

Belediye Personeline \'Eleştirilince Sinirlenmeyin\' Tavsiyesi

Marmara Belediyeler Birliği'nin programına katılan Canten Kaya, "Övülünce havaya giriyor, eleştirilince sinirleniyorsak kendimizle barışık değilizdir" dedi.
Marmara Belediyeler Birliği tarafından, birliğin Eminönü'nde bulunan merkez binasında...

05.11.2013 14:35

Marmara Belediyeler Birliği'nin programına katılan Canten Kaya, "Övülünce havaya giriyor, eleştirilince sinirleniyorsak kendimizle barışık değilizdir" dedi.

Marmara Belediyeler Birliği tarafından, birliğin Eminönü'nde bulunan merkez binasında "Etkili İnsan Olmanın İncelikleri" konulu bir eğitim programı düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda televizyonların sevilen simalarından Canten Kaya'nın stand-up tadındaki sunumu ilgiyle izlenirken, hayatın içinden örnekler aktarıldı.

"KENDİMİZLE BARIŞIK OLACAĞIZ"

"Etkili insan olabilmenin en önemli metodu, kişinin kendisiyle barışık olmasıdır" diyerek programa başlayan Canten Kaya, "Kendimizle barışık olmak zorundayız. Saçsız, kekeme, zayıf, şişman olabiliriz. Bunlar kendimizle barışık olmaya engel değil. Ayrıca unutmamalıyız ki; 'övülünce havaya giriyor, eleştirilince sinirleniyorsak' da kendimizle barışık değiliz demektir. Eleştirilince sinirlenmeyin. Eleştiri doğal bir olaydır. Olduğumuz gibi davranmalı, yaşadığımız gibi olmalıyız" dedi.

Etkili insan olmak için eğitim ve öğretimin önemine de vurgu yapan Canten Kaya, "Küçük yaştan itibaren hayatımızın şekillenmesi, kararlar alınması ve uygulanması konusunda ciddi anlamda rolü olan öğretmenlerimiz, gençlerimize kendilerini nasıl yenileyeceği ve geliştireceği konusunda daha fazla bilgilendirme yapmalılar" diye konuştu.

Programı ilgiyle takip eden Birlik Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Marmara Belediyeler Birliği'nin gelecek süreçteki eğitimleri hakkında bilgi verirken, stand-up tadında geçen programdan ötürü Canten Kaya'ya teşekkür ederek, çini işlemeli tabak armağan etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Personeline 'Eleştirilince Sinirlenmeyin' Tavsiyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement