Belediyeye Jandarmadan Rüşvet Baskını - Son Dakika
Son Dakika Logo

Belediyeye Jandarmadan Rüşvet Baskını

Belediyeye Jandarmadan Rüşvet Baskını
19.07.2013 16:39

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi Yenice Belde Belediye Başkanlığı İmar İşleri Müdürlüğü'ne jandarma ekipleri tarafından rüşvet baskını yapıldı.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi Yenice Belde Belediye Başkanlığı İmar İşleri Müdürlüğü'ne jandarma ekipleri tarafından rüşvet baskını yapıldı. Müdürlükte çalışan Ö.K. gözaltına alınırken, çok sayıda evrağa el konuldu.

Yenice Belde Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü'nde rüşvet alındığı ihbarıüzerine Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bugün saat 14.00'da Belediye Başkanlığı'na gelerek İmar İşleri Müdürlüğü'ndeki çok sayıda evrağa el koydu. Evrakr İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Müdürlükte görevli Ö.K. ise gözaltına alındı. Çalışmalarını tamamlayan jandarma ekipleri belediye binasından ayrıldı.

İzinde olan ve DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Yenice Belde Belediye Başkanı CHP'li Mızrap Topaloğlu, "Ben iki günlük izine çıktım. Yapılan operasyon ile ilgili olarak hiçbir bilgim yok. Konuyu avukatlarımız inceliyorlar. Ne desem hepsi şuan için boş" dedi. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediyeye Jandarmadan Rüşvet Baskını - Son Dakika


Advertisement