BESAŞ Personeline Gıda Güvenliği Eğitimi - Son Dakika
Güncel

BESAŞ Personeline Gıda Güvenliği Eğitimi

BESAŞ Personeline Gıda Güvenliği Eğitimi

BESAŞ, bu çalışma kapsamında çalışanlara yönelik İSO 22000 Gıda Güvenliği Personel Yetkinlik eğitimi düzenledi.

23.12.2013 15:40

TSE İSO 22000 Gıda Güvenliği Belgesi alım çalışmalarında sona gelen BESAŞ, bu çalışma kapsamında çalışanlara yönelik İSO 22000 Gıda Güvenliği Personel Yetkinlik eğitimi düzenledi.

Türkiye'nin üçüncü, Bursa'nın en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ tüm faaliyetlerinde Gıda Güvenirliliğini ilk planda tutuyor. Bu paralelde birçok kalite belgesine sahip olan BESAŞ TSE İSO 22000 Gıda Güvenliği Belgesi alım çalışmalarında da sona geldi. TSE İSO 22000 çerçevesinde BESAŞ çalışanlarına İSO 22000 Gıda Güvenliği Personel Yetkinlik ile ilgili eğitim verildi. Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Başkanlık salonunda düzenlenen eğitime BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan ve BESAŞ personeli katıldı. Kalite Sistem Danışmanı Turan Tetik tarafından verilen eğitim öncesi konuşan BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş, "30 yılı aşkın süredir Bursa halkına kaliteli, ekonomik ve hijyenik ürünler üreten BESAŞ, Türkiye'de ekmek ve unlu mamuller üreten lider ve fark edilen firmalar arasındadır" dedi.

Kalite ve Gıda Güvenliği politikası çerçevesinde yönetim sistemlerini sürekli iyileştirmeye çalıştıklarını ifade eden Bektaş, "BESAŞ olarak İSO 22000 Gıda Güveliği Sistemi alım çalışmalarında sona geldik. Bu paralelde tüm çalışanlarımıza Gıda Güvenliği ve Personel yetkinlik Eğitimi verildi. Gıda güvenliği konusu BESAŞ gibi gıda maddesi üreten firmalar için en önemli öncelik olmalıdır, gıda güvenliği tüketilen gıdanın sağlığa zarar vermemesi demektir. İstatistiklere bakarsak dünyamızdaki her 40 ölümden biri gıda zehirlenmesinden kaynaklanmaktadır. Bu paralelde bizde hem kalitemizin bir gösterisi olan 22000 belgesini BESAŞ'a kazandırmak hem de gıda güvenliğimizin daha üst düzeye çıkmasını sağlamak amacıyla personelimize sürekli gelişmesi yönünde eğitimler vermekteyiz. Bursa halkının bize sağlamış olduğu özgüven ile BESAŞ olarak sürekli gelişime açık olarak güvenilir gıda sunma yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BESAŞ Personeline Gıda Güvenliği Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement