Beşiktaş'ın Monaco ile Yaptığı Maça Siyah-beyazlı Taraftarlar Alınmadı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ın Monaco ile Yaptığı Maça Siyah-beyazlı Taraftarlar Alınmadı

Beşiktaş'ın Monaco ile yaptığı maça siyah-beyazlı taraftarlar alınmadı.

17.10.2017 22:36

Beşiktaş'ın Monaco ile yaptığı maça siyah-beyazlı taraftarlar alınmadı.

Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulunun aldığı karar gereği deplasman takım tribünü boş bırakıldı. Sadece Türk pasaportu olan taraftarlara Monaco tribününde de bilet satılmadı.

Yalnız Monako ve 80 kilometre çapındaki alanda ikamet eden ve Fransa pasaportu olan Türk taraftarlar, maçı tribünden izleyebildi. Çevre ülkelerden gelen ve Türk pasaportu haricinde pasaportu bulunan taraftarlar da biletleri olmasına rağmen stada giremedi.

Stat çevresinde görevli güvenlik güçleri, üzerinde Beşiktaş forması veya tişörtü olan taraftarlardan kıyafetlerini değiştirmesini istedi.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla deplasmanda yapılan maçta çıkan olaylar nedeniyle UEFA, iki kulübe de 1'er sezon Avrupa'dan men cezası verdi ve bu cezaları 2 yıl süreyle erteledi.

Siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, taraftar olayı çıkması ve cezanın uygulanması riskine karşın Avrupa maçlarına taraftar götürmeme kararı almıştı.

Beşiktaş Kulübünün resmi internet sitesinden maç öncesi konuyla ilgili farklı dillerde uyarıda bulunuldu.

Beşiktaş\'ın Monaco ile Yaptığı Maça Siyah-beyazlı Taraftarlar Alınmadı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ın Monaco ile Yaptığı Maça Siyah-beyazlı Taraftarlar Alınmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement