Beşiktaş'ta Antrenmanların Dozu Artıyor - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta Antrenmanların Dozu Artıyor

Beşiktaş\'ta Antrenmanların Dozu Artıyor

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'nın Lienz bölgesinde bulunan Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü.

19.07.2013 14:29

Futbolcular ANTRENMAN BİTİŞİNİ ALKIŞLARLA KUTLADILAR

ENERAMO'DA SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

NİJERYALI OYUNCUNUN KONTROLLERİ SONRASI KALBİNDE FUTBOL OYNAMASINA ENGEL OLAN BİR RAHATSIZLIK OLMADIĞI TESBİT EDİLDİ

ENERAMO'NUN İKİ GÜN İÇİNDE AVUSTURYA KAMPINA DAHİL OLMASI BEKLENİYOR

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'nın Lienz bölgesinde bulunan Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanda futbolcular iki grup halinde çalıştılar. Belli süreler dahilinde bir grup koşu yaparken, diğer grup kuvvet arttırıcı çalışmalar yaptı. Kale direğine takılan aletler ile üst kas gruplarını güçlendirmeye yönelik çalışmalara yaptılar. Oyuncuları oldukça zorlayan antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Çalışmaya tedavisi süren Uğur Boral dışında tüm oyuncular katıldı. Yorucu geçen antrenmanın bitişini oyuncular alkışlayarak kutladılar. Futbolcular zorlu geçen antrenmanın yorgunluğunu içi buzlu su ile dolu olan büyük kovalara girerek atmaya çalıştılar. Ersan ise eline aldığı hortum ile takım arkadaşlarını serinletti. ENERAMO'DA SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

Bu arada Siyah Beyazlı takımın prensip anlaşmasına vardığı Michael Eneramo, kalbinde tespit edilen ritim bozukluğu nedeniyle geniş kapsamlı kontrolden geçirilmişti. Yaklaşık 1 hafta süren kontrolleri sonucu Nijeryalı oyuncunun futbol oynamasına engel bir durumu olmadığı belirlendi. Eneramo'nun en geç iki gün içinde Avusturya'ya gelerek kampa dahil olacağı öğrenildi.

Antrenman sırasında Hırvat teknik adam saha kenarında çalışmayı takip eden yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları ile bir süre sohbet etti. Bilic'in futbolcuların son surumu hakkında bilgi verdiği öğrenilirken, dün oynanan Queens Park Rangers maçı ile ilgili Torunoğulları ile konuştuğu öğrenildi. Bilic'in takımın eksiklikleri hakkında da bilgi verdiği öğrenirken, yapılması düşünülen transferler hakkında bilgi alış verişinde bulundukları kaydedildi.

Siyah Beyazlılar akşam saatlerinde yapacakları antrenman ile günü tamamlayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Antrenmanların Dozu Artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement