"Beyaz Bu Yıl Evlenecek" - Son Dakika
Güncel

"Beyaz Bu Yıl Evlenecek"

"Beyaz Bu Yıl Evlenecek"

'Renkli Sohbetler'in ikincisini 12 Mart'ta Oya Aydoğan ve 'Twitburc' olarak tanınan internet fenomeni Zeynep Turan ile gerçekleştirdi.

15.03.2013 14:04

Avrupa'nın deniz manzaralı ilk alışveriş ve yaşam merkezi Aqua Florya, Selin Altay'ın eğlenceli ve sempatik sunumuyla birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği 'Renkli Sohbetler'in ikincisini 12 Mart Salı günü, sinema, televizyon ve sahnelerde adından sıkça söz ettiren Oya Aydoğan ve 'Twitburc' olarak tanınan internet fenomeni Zeynep Turan ile gerçekleştirdi.

Zeynep Turan, " Galatasaray, çok şanslı bir döneme giriyor, özellikle bir dünya markası olacak. Kendine çok yatırımda bulunacak. Fenerbahçe ise 2014'e kadar devam edecek kaos, istifaları, futbolcuları ve yöneticileriyle birçok konuda gündeme gelecek. Yenilenme sürecine başlayacak. Türkiye akrep burcu olduğu için Satürn'den etkisiyle 2014 ve 2015 yılları başları dünya gündeminde çok konuşulacak bir ülke olacak." sözleriyle futbol camiasının geleceğini değerlendirdi.

Magazin dünyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Zeynep Turan, " Beyazıt Öztürk, bu yıl evlenecek. Beren Saat bir çok taktir kazanacak ve bu başarısı devam edecek. Sanat camiasından özellikle su grubu burçları olanların sağlık sorunlarının çok konuşulacağı bir dönem bizleri bekliyor. Merkür gerilemesiyle başlayacak "Popstar 2013" istenilen başarıyı yakalayamayacak, başarılarından daha çok dedikodu, kaos ve çekişmeleriyle gündemde olacak. Jüri üyeleri arasında gergin olaylara tüm televizyon izleyicileri şahit olacak. Acun'un yeni projesi "Survivor 2013" Mart koç burcunda başlıyor. İstenilen enerji ve renkliliği geniş seyirci kitlesiyle yakalayacak. Seyirciyi geçtiğimiz yıllardan farklı dedikodusuz, kavgalardan uzak polemiksiz geçecek." dedi.

Oya Aydoğan ise "Muhteşem Yüzyıl" dizisiyle ilgili, "Hürrem karakterini hiç sevmiyorum nasıl bir insan bu kadar kötü olabilir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Beyaz Bu Yıl Evlenecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement