Beyaz Perde"Den Evlenme Teklifi - Son Dakika
Güncel

Beyaz Perde"Den Evlenme Teklifi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sinemadan genel görüntü Evlilik teklifi edilmesi Arkadaşları'nın sürprizi - Bilecik'te bir genç, kız arkadaşı için hazırladığı kısa filmi sinema salonunda perdeye yansıttırdıktan sonra evlenme teklifinde bulundu Bilecik'te bir genç, kız arkadaşı için hazırladığı kısa filmin sinema salonunda verilen arada perdeye yansıtılmasını sağlayarak evlenme teklifinde bulundu.

14.02.2016 13:29

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sinemadan genel görüntü

Evlilik teklifi edilmesi

Arkadaşları'nın sürprizi - Bilecik'te bir genç, kız arkadaşı için hazırladığı kısa filmi sinema salonunda perdeye yansıttırdıktan sonra evlenme teklifinde bulundu

Bilecik'te bir genç, kız arkadaşı için hazırladığı kısa filmin sinema salonunda verilen arada perdeye yansıtılmasını sağlayarak evlenme teklifinde bulundu.

Osmaneli ilçesinde yaşayan Ünsal Özet ile 8 aydır arkadaşlık yaptığı Feyza Börek ve arkadaşları, film izlemek amacıyla Bilecik'teki bir sinema salonuna gitti.

Film arasında, Özet tarafından hazırlanan kısa film, sinema salonu çalışanlarınca perdeye yansıtıldı. Feyza Börek, kısa filmi gözyaşlarıyla izledi.

Daha sonra Börek'in yanına gelen Özet, bir demet çiçek vererek evlenme teklifinde bulundu. Börek'in teklife "evet" demesinin ardından çift, Özet'in getirdiği yüzükleri taktı.

Arkadaşları, evlenme yolunda ilk adımı atan çifti, tebrik etti.

Beyaz Perde"Den Evlenme Teklifi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyaz Perde'Den Evlenme Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement