Beyoğlu'nda Bir Kadın Otelde Dövülerek Öldürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beyoğlu'nda Bir Kadın Otelde Dövülerek Öldürüldü

Beyoğlu\'nda Bir Kadın Otelde Dövülerek Öldürüldü
29.03.2016 18:00  Güncelleme: 19:47

Beyoğlu'nda 41 yaşındaki Romanya uyruklu Türk vatandaşı Elena Carnelia, kaldığı otel odasında dövülerek öldürüldü. 21 yaşındaki zanlı gözaltında.

Romen uyruklu Elana Carnelia, İbrahim Timur adındaki şahısla geceyi Beyoğlu'ndaki otelde geçirdi. Sabah ise kadının cansız bedenini buldular. İbrahim Timur cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Timur polis merkezindeki ifadesinde kadını dövdüğünü itiraf etti ancak önce kadının ona saldırdığını iddia etti.

SABAHA KARŞI OTEL ODASINA YERLEŞTİLER

21 yaşındaki İbrahim Timur ve 41 yaşındaki Romanya uyruklu Türk vatandaşı Elena Camelia, sabaha karşı Kuloğlu Mahallesi Sadri Alışık sokakta bulunan apart otele gelip bir odaya yerleşti.

POLİSE TESLİM OLDU

İbrahim Timur bir süre sonra kaldığı odadan çıkıp polise gitti ve aynı odayı paylaştığı kadını dövdüğünü söyledi. Otel odasına giden polisler kadının cansız bedeniyle karşılaştı.

Beyoğlu'nda Bir Kadın Otelde Dövülerek Öldürüldü

ÖLEN KADINI SUÇLADI

Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan İbrahim Timur'un ifadesinde kadının uykusunda ona saldırdığını, kendisinin de karşılık verdiğini iddia ettiği öğrenildi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Elena Camelia'nın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ruhsatsız olduğu belirlenen Otel kapatıldı.

Beyoğlu'nda Bir Kadın Otelde Dövülerek Öldürüldü

Beyoğlu'nda Bir Kadın Otelde Dövülerek Öldürüldü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Bir Kadın Otelde Dövülerek Öldürüldü - Son Dakika


Advertisement