Bilecik'te Hayırseverlerin Eğitime Katkıları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Hayırseverlerin Eğitime Katkıları Devam Ediyor

Bilecik\'te Hayırseverlerin Eğitime Katkıları Devam Ediyor

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Turgut Özen Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işadamı Turgut Özen'imakamında ziyaret etti.

28.09.2013 12:31

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde Eğitime % 100 Destek Projesi kapsamında bilgisayar laboratuvarı yaptıran Turgut Özen Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işadamı Turgut Özen'imakamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Enver Kandil ve Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ayhan Özgür'ün de katıldığı teşekkür ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Şişman"Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin en önemli varlıklarımız olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Gençlerden istediğimiz, başarılı, bilgili, donanımlı bireyler olarak yetişmeleri. Sizlerin de sorumluluk bilinciyle eğitime katkı sağladığınızı biliyoruz." diyerek teşekkür etti ve teşekkür belgesini Özen'e takdim etti.

Hayırsever işadamıise "ziyaretten duyduğu memnuniyeti" dile getirdi ve bu vesileyle,"tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılını kutlar, sağlıklı, mutlu başarılı bir yıl dilerim" dedi. "Eğitim yatırımlarının kendisini çok heyecanlandırdığını, bundan böyle de eğitime yatırımlarının devam edeceğini" söyledi.

Okul Müdürü Ayhan Özgür de duyarlı davranışından ve okula yaptığı katkılardan dolayıhayırsever işadamına teşekkür etti ve bir plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilecik'te Hayırseverlerin Eğitime Katkıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement