Bilecik'te Uyuşturucu Operasyonunda Ele Geçirilen Maddelerle İlgili 2 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Uyuşturucu Operasyonunda Ele Geçirilen Maddelerle İlgili 2 Şüpheli Tutuklandı

Bilecik\'te Uyuşturucu Operasyonunda Ele Geçirilen Maddelerle İlgili 2 Şüpheli Tutuklandı

Bilecik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde bulunduran ve ticaretini yapan şahıslar yakalandı. Operasyonda, sentetik kannabinoid ve met amfetamin maddeleri ile birlikte hassas terazi ve tabanca da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler, uyuşturucu madde imal ve ticareti suçlarından yargılanacak.

20.10.2023 10:39

Bilecik'te uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

Bilecik Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Bozüyük Büro Amirliği görevlilerince uyuşturucu madde kullanan, bulunduran, nakleden veya ticaretini yapan şahıs ya da organizasyonların deşifresine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yürütülen operasyonda; 21,90 gram sentetik kannabinoid maddesi, 9,32 gram met amfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca, 8 adet tabanca fişeği ele geçirilerek olayla ilgili 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şahıslar hakkında "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" ve "Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçları kapsamında yasal işlem başlatıldı. Adliyeye sevk edilen A.A. ve H.İ.B. isimli şahıslar çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Bilecik M Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Uyuşturucu Operasyonunda Ele Geçirilen Maddelerle İlgili 2 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement