Bilyoner Sınırları Aşıyor - Son Dakika
Güncel

Bilyoner Sınırları Aşıyor

Bilyoner Sınırları Aşıyor

Bilyoner'ler Milano'da Ferrari ile turluyor!

25.05.2012 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin lider şans oyunları sitesi Bilyoner.com, çekilişli yeni kampanyasıyla rüya gibi bir Milano tatili yaşatıyor. Üstelik bu tura Ferrari sürüş keyfi de eşlik ediyor.

Bilyoner.com üzerinden Milli Piyango bileti alarak kampanyaya katılan ve kazanan 10 kişi, birer arkadaşlarıyla birlikte, Milano'da 2 gece 3 gün sürecek tatilin sahibi olacak. Talihliler ayrıca, Formula 1 ile anılan Monza Pisti'nde Ferrari kullanmanın keyfini çıkaracak.

Bilyoner.com'un Mayıs-Haziran aylarını kapsayan çekilişli kampanyası, verdiği armağanlarla çifte sevinç yaşatıyor. 1 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında devam edecek olan kampanyada, 2 gece 3 gün sürecek Milano tatili hediye ediliyor. Bilyoner üyelerinin Milli Piyango bileti satın alarak katılabildikleri kampanyada, kazanan 10 kişi yanlarına birer arkadaşını alarak bu rüya gibi tatilin tadını çıkaracak. Talihlileri tatilde bekleyen bir de Ferrari sürprizi olacak. Kampanyanın kazananları Monza Pisti'nde Ferrari ile eşsiz bir sürüş deneyimi yaşayacak.

Bilyoner.com üyeleri kampanyaya, Milli Piyango bileti alarak katılabiliyor. Her çeyrek bilete 1, her yarım bilete 2, her tam bilete ise tam 4 çekiliş hakkı veriliyor. Kampanya sayfasındaki katılım butonuna tıklamak ise çekilişte yer almak için yeterli oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilyoner Sınırları Aşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement