Bindikleri Engelli Asansöründe Mahsur Kaldılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bindikleri Engelli Asansöründe Mahsur Kaldılar

Bindikleri Engelli Asansöründe Mahsur Kaldılar
12.06.2012 08:51

Konya'da market alışverişinden dönen çift, 65 yaş üstü ve engellilerin kullanabildiği asansörde elektiriklerin kesilmesi mahsur kaldı.

Konya'da market alışverişinden dönen çift, 65 yaş üstü ve engellilerin kullanabildiği asansörde elektiriklerin kesilmesi mahsur kaldı. Çift, çağırılan itfaieye ekipleri tarafından asansörden çıkartıldı.

Olay, 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Demiryolu Caddesi üzerinde bulunan hızlı tren altgeçiti asansöründe meydana geldi. Market alışverişinden dönen çift evlerine giderken 65 yaş üstündekiler ve engelliler tarafından kulanılan asansör kapısının açık olmasını fırsat bilerek asansörle inmek istedi. Çift, asansörle indikleri sırada elektirikler gitti. Elektriklerin kesilmesiyle birlikte çift asansörde mahsur kaldı.

Haber verilmesi üzerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen itfaiye ekipleri asansör kapısını açarak çifti 15 dakikalık bir çalışma ile çıkarttı. Ellerinde poşetlerle asansörden inen çiftin, asansöre kullanabilmek için engelli durumlarının olmadığı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen 'El kartları'nın bulunmadığı belirtildi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bindikleri Engelli Asansöründe Mahsur Kaldılar - Son Dakika


Advertisement