Bingo'ya İki Ödül Birden - Son Dakika
Güncel

Bingo'ya İki Ödül Birden

Bingo\'ya İki Ödül Birden

Bingo, Ambalaj Ay Yıldızları 2012 Yarışması'nda ambalaj tasarımlarıyla "Yetkinlik" ve "Bronz" ödülün sahibi oldu.

09.10.2012 15:48  Güncelleme: 15:54

Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve hızlı tüketim sektörünün ilgiyle takip ettiği Ambalaj Ay Yıldızları 2012 Yarışması'nda Bingo, Bingo Dynamic Saray Mutfağı ve Bingo Fresh Star ürünleriyle ödüle layık görüldü. Gıda, Ev, Otomotiv, Ofis Araç ve Gereçleri ile İhtiyaç Malzemeleri kategorisinde yüzlerce ürünün yer aldığı yarışmada ödüller Four Seasons Hotel İstanbul'da düzenlenen muhteşem bir tören ile dağıtıldı.

Bingo Dynamic Saray Mutfağı ürünü, doğallığı vurgulayan yeni ambalajı ile "Yetkinlik" ödülüne layık görülürken, Bingo Fresh Star Sert Yüzey Temizleyici ürünü ise gerçek parfüm etkisini yansıtan yeni ambalajı ile "Bronz" ödülün sahibi oldu.

Bingo, 25'inci yılını kutlarken markayı da Türk kadınının beklentileri doğrultusunda yeniledi. Bu iddiasını ambalaj alanında da sürdürmek ve rakiplerinden farklılaşmak adına bütün ambalajlarını yenileyerek daha modern bir çizgi elde etti.

BİNGO, markanın yenilenme sürecine destek olarak Sert Yüzey Temizleyici ürünlerimizde pet ambalaja geçerek daha şık ve zarif bir görünüm elde ederken, koku faktörünü vurgulamak adına yeni şık ambalajı üzerine çiçek figürleri ekledi. Bingo Dynamic Saray Mutfağı ürünü ise, standart bulaşık deterjanı ambalajlarından sıyrılarak farklı tasarımı, yine markanın imajını destekleyecek şekilde kokuyu ön plana çıkaran yaprak deseni ile alışılmışın dışında detaylar sundu.

Hayat Kimya Ev Bakım Ürünleri Kategori Pazarlama Müdürü Gülhan Eğilmez, başarılarının bir ekip çalışmasıyla süregeldiğini ve bundan sonra da ekip olarak birçok başarıya imza atacaklarına inandığını belirtti. Eğilmez konuşmasının sonunda, Bingo'nun Bingo Dynamic Saray Mutfağı ürününün yeni ambalajı ile "Yetkinlik" ve Bingo Fresh Star ürününün özel ve şık tasarımıyla Bronz Ödül almasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bingo'ya İki Ödül Birden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement