Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Özgür Ömer Yıldız, Bingöl'deki askeri konvoya yapılan saldırıda yaralanan ve hastanelerinde tedavi gören askerlerden 6'sının taburcu edildiğini söyledi.
Başhekim Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanede tedavileri süren 8 askerden, 6'sının iyileştiğini ve taburcu edildiğini ifade etti.
Yıldız, şöyle devam etti:
"Diğer 2 askerin de sağlık durumları her geçen gün iyiye gidiyor. Onlardan biri bacağından ameliyat oldu. Sağlık durumları çok iyi. Ancak bu askerler, sadece tedbir amaçlı olarak birkaç gün daha hastanede kalacak. Hastanemizde tedavileri süren askerlerimizin sağlık açısından her hangi bir problemi yok. Onlar da sağlıklı bir şekilde ailelerine kavuşacak."
Muhabir: Sabri Yıldırım/ Berin Arslan Çetin
Yayıncı: A. Fatih Tekcan - MUŞ
Son Dakika › Güncel › Bingöl'deki Askeri Konvoya Yapılan Saldırı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.