Bir Ayda, 41 Madalya - Son Dakika
Güncel

Bir Ayda, 41 Madalya

Bir Ayda, 41 Madalya

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor 2012 yılına hızlı girdi.

31.01.2012 12:36

Mavi beyazlılar Ocak ayında Uluslar arası ve Türkiye arenasında, 41 madalya kazandı.

Kocaeli'nin ismini Uluslar arası spor Arenasında başarıyla temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü 2012 yılına hızlı girdi.Kocaeli ve Türkiye'nin vizyon kulübü olma yolunda hızla ilerleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin spora yaptığı yatırımlarında, meyvesini bir bir almaya devam ediyor. Mavi beyazlılar bu kapsamda 2012 yılının ilk ayında Türkiye ve Uluslar arası arenada 41 madalya kazanarak büyük bir başarı sağladı. 2011 yılında müzesine 231 madalya götüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü,2012 vizyonunda başarı çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

20 Birincilik Geldi

Mavi beyazlılar Ocak ayında yapılan şampiyonlarda 20 birincilik,11 ikincilik,10 üçüncülük elde etti. Mavi beyazlılar 20 birinciliği Umay Tokcan,Mahmut Sarı, Şaban Mert Dolar, Fulya Kul, Sümeyya Aktan, Mehmet Durmaz, Serdar Aydın, Bahri Tanrıkulu, Ülkü Demir, Harun Çelik, Nagehan Gül Malkoç, Mehmet Çakır, Birce Atabey, Gökmen Aydın, Ali Demirboğa, Gökhan Kudu, Asunur Yıldırımer, Ece Atabey, Halil İbrahim Önel ve Özge Akarsu'yla kazandı.

Büyük Alt Yapı Atağı

Üst yapıda elde edilen bu başarılarla birlikte alt yapıya da önem veren mavi beyazlılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yeni oluşturulan spor okulları projesi kapsamında alt yapısını daha da sağlamlaştırıyor. Amatör spora her platformda desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'da elde edilen bu başarıdan dolayı memnun. Başkan Karaosmanoğlu dereceye giren sporcuları tebrik ederek

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Ayda, 41 Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement