Birecik'te Hırsızlık İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Birecik'te Hırsızlık İddiası

Birecik\'te Hırsızlık İddiası
23.01.2017 12:29

Birecik ilçesinde engeli karı koca, üç ayda bir aldıkları maaşlarının çalındığını iddia ederek polis merkezine başvurdu.

Birecik ilçesinde engeli karı koca, üç ayda bir aldıkları maaşlarının çalındığını iddia ederek polis merkezine başvurdu.

Alınan bilgiye göre, Fevzipaşa Caddesinde yaşayan yürüme engeli Muzaffer ile işitme engelli eşi Adile Altunova, polis ekiplerini arayarak evlerine hırsız girdiğini bildirdi.

Evde inceleme yapan polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Muzaffer Altunova, yaptığı açıklamada gece uyurken evlerine hırsız girdiğini ileri sürerek eşiyle yeni aldıkları 2 bin 60 lirasının çalındığını iddia etti.

Geçimlerini aldıkları maaşla sağladıklarını belirten Altunova, "Anne ve babamla aynı evde yaşıyoruz, 3 çocuğum var. Paramızın bulunması için yetkililerden yardım bekliyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Birecik'te Hırsızlık İddiası - Son Dakika


Advertisement