Birlikspor Bugün Tokat'ı Ağırlıyor - Son Dakika
Güncel

Birlikspor Bugün Tokat'ı Ağırlıyor

Birlikspor Bugün Tokat\'ı Ağırlıyor

17 puanlı Tokatspor'u ağırlayacak olan 2.ligdeki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor bugün kazanmak ve ligden kopmadığını göstermek için çok önemli maça çıkıyor

16.11.2017 16:12  Güncelleme: 16:11

RAKİBİN 17 PUANI VAR

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor bugün (cumartesi) Alparslan Türkeş stadı'nda Tokatspor'u ağırlıyor. Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz 12 haftada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 17 puan toplayan ve 15 gol atıp 19 gol yiyen Tokatspor karşısında 'mutlak galibiyet' parolasıyla sahaya çıkacak. Önceki gün istasyon çalışan ve ardından taktik antrenman yapan Birlikspor dün yaptığı ter antrenmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

LİGDEN KOPMAK İSTEMİYOR

Bu maç 2 puanla Ligin 17.sırasında bulunan Kocaeli Birlikspor'un yerini belirlemesi açısından büyük önem taşıyor. Ligdeki en yakın rakipleri Eyüpspor'dan 4, Tuzlaspor'dan 5 ve Bucaspor'dan 7 puan geride olan Kocaeli Birlikspor maçtan puan ve puanlar alarak ligden kopmayacağını göstermeyi hedefliyor. Herhangi cezalı ya da sakat oyuncusu olmayan ancak Emirhan Subaş'ın sarı kart sınırında bulunduğu Kırmızı-Beyazlılar devre arasına kadar Mersin, Sivas, Tuzla ve Bodrum ile oynayacak.

İZMİRLİ B KLASMAN HAKEM

Cumartesi günü Tokatspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmayı İzmir bölgesinden B klasman hakem Davut Dakul Çelik yönetecek. Çelik, geçen sezon 0-0 biten Beylerbeyi-Kocaelispor, 1-1 sonuçlanan Van Büyükşehir Belediye- Gölcükspor, 3-1 tamamlanan Sultanbeyli- Darıca maçlarını yönetti ve Birlikspor'un Sakaryaspor ile oynayıp tur atladığı kupa maçında 4. hakem olarak görev yaptı.

KARİYERİNDE 48 MAÇ VAR

Bu sezon 2.ligde maç yönetmeye başlayan ve kariyerinde 48 maçı yöneten Çelik'in düdük çaldığı karşılaşmaların 24'ünü ev sahibi, 14'ünü de deplasman takımı kazandı. 10 maç ise berabere sonuçlandı. Çelik bu maçlarda 221 kez sarı kartını, 10 kere de kırmızı kartını kullandı.

DİĞER ATAMALAR ŞÖYLE:

Maçta Davut Dakul Çelik'in birinci yardımcısı Uşak bölgesinden Yusuf Doğan, ikinci yardımcısı İzmir bölgesinden Tolga Özcan olacak, dördüncü hakemliği İzmir bölgesinden Erdem Temel yapacak. Karşılaşmamızda Mehmet Doğan gözlemci, Ali Faik Yılmaz ise temsilci olarak görev alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlikspor Bugün Tokat'ı Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement