Bodrum'da kuyumcu soygunu girişimi - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da kuyumcu soygunu girişimi

Bodrum ilçesinde bir kuyumcuyu soygun girişiminde bulunan silahlı kişi, iş yer sahibinin sopayla camı kırıp bağırması üzerine soygunu gerçekleştiremeden kaçtı.

08.11.2013 20:51

Bodrum ilçesinde bir kuyumcuyu soygun girişiminde bulunan silahlı kişi, iş yer sahibinin sopayla camı kırıp bağırması üzerine soygunu gerçekleştiremeden kaçtı.

Ortakent-Yahşi beldesindeki İbrahim Akpınar'a ait kuyumcuya giren ve kimliği henüz tespit edilemeyen kişi, iş yeri sahibinin eşi Mehtap Akpınar'a silah doğrultarak altınları istedi. Akpınar'ın, tezgahın arkasında bulunan sopayla camı kırıp bağırması üzerine silahlı soyguncu panikleyerek kaçtı. Mehtap Akpınar da elindeki sopayla soyguncunun peşinden koştu.

Çevredeki esnafın da kovaladığı soyguncu, kendisini bekleyen ve plakası belirlenemeyen bir otomobille olay yerinden uzaklaştı. Çalışma başlatan jandarma ekipleri kiralık olduğu belirlenen aracı Akyarlar mevkinde terkedilmiş halde buldu. Araçtaki 3 kişi de ekiplerin çevredeki güvenlik kameralarından yaptığı inceleme neticesinde yakalandı.

Mehtap Akpınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olaydan çork korktuğunu söyledi.

Soyguncunun kendisine silah doğrulttuğunu belirten Akpınar, "Çok korktum ve bana silah doğrulttu. Ama elime sopayı alır almaz kaçtı" dedi

İş yerini kısa süreliğine eşine emanet ettiğini anlatan İbrahim Akpınar ise, "Soyguncu silahı eşime doğrultmuş. Hanım da paniklemeden vurayım demiş ama o paniklemiş kaçmış. Çok korktuk. Keşke eşimi yalnız bırakmasaydım" diye konuştu.

Öte yandan olay anı iş yerindeki güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Bodrum\'da kuyumcu soygunu girişimi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da kuyumcu soygunu girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement