Bodrum'da Torba Yasa Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Torba Yasa Tepkisi

Bodrum\'da Torba Yasa Tepkisi

muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) Bodrum İlçe Koordinasyon Kurulu tarafından Torba Yasa'da yer alan düzenlemelerle 'TMMOB ve bağlı odaları yok edilmek isteniyor' denilerek bir basın açıklaması yapıldı.

11.02.2015 20:34

muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB) Bodrum İlçe Koordinasyon Kurulu tarafından Torba Yasa'da yer alan düzenlemelerle  'TMMOB ve bağlı odaları yok edilmek isteniyor' denilerek bir basın açıklaması yapıldı.

Eş zamanlı olarak, 'Ülkemize, Halkımıza ve Mesleğimize Sahip Çıkıyoruz, Ankara Yürüyoruz' sloganı ile ülke genelinde TMMOB üyesi oda ve temsilciliklerde geçtiğimiz pazartesi günü basın açıklaması yapıldı. Farklı bölgelerden birliğin üyeleri 14 Şubat'ta Ankara'daki olağanüstü genel kurulda bir araya gelmek üzere harekete geçti. Bodrum'da İskele Meydanı'ndan bir araya gelen TMMOB Bodrum İlçe Koordinasyon Kurulu Üyesi yaklaşık 80 kişi, üzerinde 'TMMOB'ye dokunma', 'TMMOB torbaya sığmaz', 'Diren TMMOB' yazılı önlükleriyle Belediye Meydanı'na kadar yürüdü. Burada, pazartesi günü ülke genelinde yapılan basın açıklaması metni yeniden okundu. Ak Parti iktidarı ve Torba Yasa'nın eleştirildiği basın açıklaması metnini birliğin Bodrum İlçe Koordinasyon Kurulu Sekreteri Şahabettin Doğan okudu. 'TMMOB Halktır, torbaya sığmaz', 'TMMOB Diktaya boyun eğmez' sloganı atan gruptakiler daha sonra meydandan ayrıldı. - Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Torba Yasa Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement