Bodrum'daki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bodrum'daki Uyuşturucu Operasyonu

Bodrum\'daki Uyuşturucu Operasyonu

Bodrum'da kendilerine müzisyen süsü severek müzik kolonlarının içerisine 22 kilo 680 gram uyuşturucuyla yakalanan 7 kişi, tutuklandı.

09.08.2012 13:56

Bodrum'da kendilerine müzisyen süsü severek müzik kolonlarının içerisine 22 kilo 680 gram uyuşturucuyla yakalanan 7 kişi, tutuklandı.

Bodrum'da bir otomobilde yapılan aramada müzik kolonlarının içine gizlenmiş 22 kilo 680 gram esrar ele geçirilmişti. Operasyonda otomobilde bulunan H.A, H.Y, S.M, K.K. ve 14 yaşındaki C.İ. gözaltına alınmıştı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme sürecinin devam ettiği sırada olayla ilgili M.D. ve C.K. isimli 2 kişi daha gözaltına alındı. M.D. ve C.K'nın da adliyeye sevk edilmelerinin ardından 7 zanlı mahkemece "Uyuşturucu madde ticareti" yapmak suçundan tutuklandı.

Bodrum Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçe girişindeki bir otomobili durdurmuş, kendilerine müzik süsü verenlerin bulunduğu otomobilde yapılan aramada müzik kolonlarının içerisinde gizlenmiş 18 paket halinde toplam 22 kilo 680 gram uyuşturucu ele geçirilmişti.

Muhabir: Ali Ballı

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'daki Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement