Bodrum Gecelerinde Bayram Bereketi - Son Dakika
Güncel

Bodrum Gecelerinde Bayram Bereketi

Bodrum Gecelerinde Bayram Bereketi

Bodrum'da bayram tatili, havaların soğuması ve okulların açılmasıyla birlikte yoğunluğu azalan eğlence sektörüne yaradı.

05.10.2014 17:27

Bodrum'da bayram tatili, havaların soğuması ve okulların açılmasıyla birlikte yoğunluğu azalan eğlence sektörüne yaradı. Yerleşik yaşayanların yanı sıra tatil için ilçeyi tercih eden yerli ve yabancı turistler, mekanları doldurup gönüllerince eğlendi.

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte tatil sezonu biterken, Bodrum gecelerindeki yoğunluk azalmaya başladı. Okulların açılmasıyla birlikte sessizleşen eğlence sektörü, bayramla birlikte tekrar hareketlendi. Tatil için ilçeyi tercih eden yerli ve yabancı turistler ile yerleşik yaşayanlar, bazı işletmelerde hazırlanan özel programlarda bayramın tadını çıkardı. Farklı müzik türlerine göre çeşitli mekanların bulunduğu ilçede, tatilciler tercih yapmakta zorlandı.

Bayramın birinci günü akşamı By Jack'te Koray Candemir, Posh Club'ta DJ kabininde Ozan Çolakoğlu'nun eşlik ettiği İrem Derici, Marina Yact Club'ta 'Yol Project' sahneye çıktı. Pasha Club'ta Dj Cihat Uğurel tatilcileri coştururken Alem Bar'da Nilgün Demircioğlu sahneye çıktı. Yakaköy'deki Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde ise cazın usta sesi Neşet Ruacan, İmge Mıngıroğlu ve Mustafa Coşkun ile sahneye çıktu. İlçede farklı noktalardaki eğlence mekanları, özel şovlar ve Bodrum'un gece eğlencelerinden tanınan simalarının sahnesi ile renklendi. Bayramda tatilciler kendi müzik zevklerine göre eğlenme imkanı buldu. Gümbet'te yoğunlukta olan yabancı turistler, Türkçe pop şarkılarda dans ederek bayram tatilini geçirenlere eşlik etti. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Gecelerinde Bayram Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Deli: Deliye hergün bayram. . Bayram kutlayacak halimiz mi kaldı? 0 0 Yanıtla

Advertisement