Bodrum Trafik Polisinin Tutkusu Sergi Oldu - Son Dakika
Güncel

Bodrum Trafik Polisinin Tutkusu Sergi Oldu

Bodrum Trafik Polisinin Tutkusu Sergi Oldu

Trafik polisinin tutkusu sergi olduMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde görevli, resim tutkunu 18 yıllık trafik polisi İsmail Utku, yaptığı yağlı boya eserlerle sergi açtı.

09.06.2016 16:57

Trafik polisinin tutkusu sergi oldu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde görevli, resim tutkunu 18 yıllık trafik polisi İsmail Utku, yaptığı yağlı boya eserlerle sergi açtı.

Bodrum'da beş yıldır görev yapan evli ve iki çocuk babası 42 yaşındaki İsmail Utku, Bodrum Belediyesi Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi'nde 'Tutkum 3' adlı sergisini açtı. Açılış kurdelesini, Bodrum Trafik Büro Amiri Fevzi Söztıutar'ın da aralarında yer aldığı davetlilerle birlikte kesti. 35 yağlı boya tablodan oluşan sergi sanatseverlerden de ilgi gördü. İlkokul yıllarındaki resim merakının, ortaokul yıllarında kendisine hediye edilen birkaç fırça ve boya ile giderek arttığını söyleyen Utku'nun sergisinde, Bodrum temalı eserler de dikkat çekti.

Yaşadığı çevre olarak Bodrum'dan etkilediğini belirten Utku, "Çalışacağım konuların birçoğunu kendim fotoğrafladım. Resim benim için bir tutku ve 'Tutkum' serisinin 3'üncü sergisini açtım. Bugüne kadar 400'den fazla eserim var. Resmi, yaşam tarzı olarak seçtiğim için görevin haricindeki bütün boşluklarımı resme göre ayarlıyorum, zaman ayırabiliyorum" dedi.

Sergi, 09.00-18.00 saatleri arasında 14 Haziran'a kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Trafik Polisinin Tutkusu Sergi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement