Bodrumspor Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Bodrumspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bodrumspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

29.12.2014 16:05

Bodrum Şehir Stadı, Yalı Çiftlik ve Gümbet'te bulunan Bodrum spor tesisleri dışında Torba Demir'de doğa içinde koşu antrenmanlarını sürdüren B.B. Bodrumspor kamp dönemini en iyi şekilde tamamlayarak ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak istiyor.

Antrenmanları yakından takip eden B.B. Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, 2015'in Bodrumspor'un yılı olacağını belirttiği konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Takımımızın hazırlıkları devam ediyor, ikinci yarıya hazırlanıyoruz. Hiçbir oyuncumuz takımdan ayrılmadı, aynı kadromuzu koruyoruz. Şu anda transferde düşünmüyoruz. Çocuklar iyi çalışıyor zaten takımımız devreyi 4 puan önde tamamlamış müthiş arkadaşlık olan bir ekip. Onları bu mücadelelerinden ve sahada göstermiş oldukları oyundan dolayı kutluyorum. İnşallah, yeni yıla giriyoruz, ben öncelikle bütün taraftarlarımızın, futbolcularımızın, teknik heyetlerimizin, Bodrumlu büyüklerimizin yeni yılını kutluyorum. İnşallah 2015 mutlu, başarılı, sağlık dolu bir yıl olur ve her şeyden önce Bodrumspor'un yılı olur. Bu yıl inşallah tarihe geçecek, 2015 yılında Bodrumlular takımlarını tekrar 3'üncü ligde görecekler. Bu birlik beraberlik yarımda bazında olduğu sürece Bodrum'un kazanamayacağı hiçbir başarı yok. İnşallah, ben futbolcularımızın inanarak bu işi halledeceğini düşünüyorum".

"Ortakent Yahşispor'u Kutluyorum"

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte Ortakent Yahşispor Gümüşlük Bld. Spor maçınıda izleyen Başkan Karakaya"Ayrıca bugün Gümüşlük Ortakent maçımız oynandı. Çok güzel bir yerel derbi oldu her iki takımımızda son maça kadar şampiyonluğu kovaladı. Bunlarda futbolun ve yarımadanın güzellikleri. Ben Ortakent Yahşispor'u bu başarısından dolayı kutluyorum. Gümüşlük Belediyespor'u da göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum. İnşallah Bodrum Yarımadasındaki spor kulüplerimizde her geçen gün belediye başkanımızın destekleriylede her zaman bir çıtayı bir adım yükseltecek. Tekrar bütün Bodrumluların ve Bodrumsporluların yeni yılını kutluyorum"

Bölgesel Amatör Lig 7'inci Grup'ta mücadele eden B.B. Bodrumspor ikinci yarının ilk maçında 18 Ocak Pazar günü sahasında İzmir takımlarından Yeşilovaspor'u konuk edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrumspor Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • turgay bulut: liderliğe fazla güvenmeyin diğer takımlar güçleniyor takıma ileri dönük bir oırta saha bir sağ açık olursa iyi bir libero ihtiyacı var sonra pişman olmayalım 0 0 Yanıtla

Advertisement