Beşiktaş Aşiyan'da serinlemek için denize giren ve boğulduğu düşünülen 18 yaşındaki Hakan Yücel, yaklaşık 3 saat sonra Beylerbeyi'nden kıyıya çıktı.
Meciyediköy'de bir restoranda motokurye olarak çalışan Hakan Yücel, bir grup arkadaşıyla denize girmek için Aşiya'na gitti. Saat 10.00 sıralarında denize giren Hakan Yücel, bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Arkadaşları Yücel'in kıyıya çıkmaması üzerine polisi aradı.
Hem denizden hem kıyıdan yapılan aramalara rağmen bulunamayan Yücel'in boğulduğunu düşünen polis, balık adamlardan yardım istedi. Endişeli bir şekilde bekleyen arkadaşları, aramalar sürerken saat 12.30 sıralarında Yücel'in telefonla kendilerine ulaştığını polise bildirdi.
Yücel, Boğaz'da geçen onlarca tanker, sürat motoru ve gemiye rağmen akıntıya kendini bırakarak kuş uçumu yaklaşık 5 km uzaktaki Üsküdar Beylerbeyi sahilinde sapa sağlam kıyıya çıkmayı başardı. Bir motorla bulunduğu yerden alınarak tekrar Avrupa yakasına getirilen Yücel, basın mensuplarına, "Kan kaynaması. Deli bir şeyler yaptım gittim. Gençlik, kan kaynayınca böyle oluyor" dedi.
Yücel, daha sonra ifadesi için polis merkezine götürüldü.
Son Dakika › Güncel › Aşiyan'dan Denize Girdi Beylerbeyi'nde Çıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.