Boks'ta, Alt Yapı Sağlam - Son Dakika
Son Dakika Logo

Boks'ta, Alt Yapı Sağlam

Boks\'ta, Alt Yapı Sağlam
19.04.2013 07:56

Bu Yıl Akdeniz Oyunlarına 30'a yakın sporcuyu göndermeyi hedefleyen mavi beyazlılar, Judo seçmelerinde sekiz sporcusunu belirledi.

Alt yapıya büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor kulübü, tüm branşlarda çalışmalarını alt yapı ağırlıklı olarak sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Kağıtspor'da alt yapı ağırlıklı çalışan branşların başında gelen Boks sporunda faaliyetler ise tüm hızıyla sürüyor. Mavi beyazlı minik boksörler son olarak SEKASEM'de elli minik boksörün bir araya geldiği teşvik müsabakalarıyla, ringde performans testi yaptı.

SEKASEM'DE YAPILDI

Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) Boks şubesinde gerçekleşen Teşvik çalışmalarına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün Yuvacık, İzmit, Gebze ve Acısu şubelerindeki boksörlerinin yanı sıra Sakarya Erenler spor kulübü, Sakarya Boks Spor kulübü boksörleri katıldı. Yaklaşık 50 minik boksörün katıldığı çalışmalara Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü 30 boksörüyle katıldı. Mavi beyazlı minik boksörler ringde gösterdiği performanslarıyla göz doldururken gelecek için büyük umut verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boks'ta, Alt Yapı Sağlam - Son Dakika


Advertisement