Bolu - Yeniçağa İlçesi'ni Sel Vurdu - Son Dakika
Güncel

Bolu - Yeniçağa İlçesi'ni Sel Vurdu

Bolu - Yeniçağa İlçesi\'ni Sel Vurdu

Bolu'nun Yeniçağa İlçesi'nde Etkili Olan Sağanak Yağışın Ardından Çok Sayıda Ev ve İşyeri ile Okulları Su Bastı. İhbarlara Yetişmekte Zorlanan İfaiye Ekipleri, Ev ve İşyerlerindeki Suları Tahliye Etti.

11.06.2010 22:53

Bolu'nun Yeniçağa İlçesi'nde etkili olan sağanak yağışın ardından çok sayıda ev ve işyeri ile okulları su bastı. İhbarlara yetişmekte zorlanan ifaiye ekipleri, ev ve işyerlerindeki suları tahliye etti.

Bugün öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış akşam saatlerine kadar aralıksız sürdü. Cadde ve sokaklar nehre dönerken, 4 okul, 10 ev, çok sayıda işyerini su bastı. Sanayi Sitesi'nde araçlar suların içinde kaldı. İlçeye bağlı Aşağı Kuldan Köyü'nde de 7 evi su bastı. Selin ardından Yeniçağa ve Bolu Belediyesi ekipleri çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri su basan ev, işyerleri ve okullardaki suları tahliye etmeye çalıştı. Karayolları ekipleri ise Sanayi Kavşağı'ndaki suları çekti.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Yeniçağa Kaymakamı Bilal Yavaş, Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer selin etkili olduğu yerlerde incelemelerde bulundu. Çizmelerini giyen Vali Özçimen okulda su tahliye çalışmalarını takip etti. Vali Özçimen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vali Özçimen, "Etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan sel nedeniyle 4 okul, 10 ev ile Aşağı Kuldan Köyü'nde 7 tane evi su bastı. Allah'tan okullarımızda öğrencilerimiz yoktu. Su basan okullarda Bolu ve Yeniçağa belediyeleri tahliye çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

HABER-KAMERA: Mutlu YUCA/ BOLU DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu - Yeniçağa İlçesi'ni Sel Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement