Boşanmak İstediği Eşi Tarafından Öldürülen Mehtap Civelek Dualarla Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Boşanmak İstediği Eşi Tarafından Öldürülen Mehtap Civelek Dualarla Uğurlandı

Boşanmak İstediği Eşi Tarafından Öldürülen Mehtap Civelek Dualarla Uğurlandı

Geçtiğimiz cumartesi günü, boşanmak istediği eşi Volkan Civelek tarafından öldürülen Mehtap Civelek, son yolculuğuna uğurlandı.

22.01.2013 14:51

Geçtiğimiz cumartesi günü, boşanmak istediği eşi Volkan Civelek tarafından öldürülen Mehtap Civelek, son yolculuğuna uğurlandı. Talihsiz kadının ağabeyi İbrahim Bülbül, Volkan Civelek'in cinayeti işledikten sonra kendisini arayarak " Dilovası'nda ormanlık bir arazideyim. Gel kardeşinin cenazesini al" dediğini söyledi. Civelek'in annesi Yeter Bülbül ise damadının asılmasını istedi.

Boşanmak istediği eşi tarafından öldürülen bir çocuk annesi Mehtap Civelek için Kadıköy Bayraktar Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Civelek'in annesi Yeter Bülbül, ağabeyi İbrahim Bülbül, akrabaları, yakınları, iş arkadaşları ve sevenleri katıldı. Civelek'in amcasının kızı Zeynep Bülbül, tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. İş arkadaşları da Civelek'in ardından gözyaşı dökerken, bazı yakınları da sinir krizleri geçirdi.

Civelek'in ağabeyi İbrahim Bülbül, "Beni aradı, 'Kardeşin, Dilovası ormanlık bir alanda. Gel kardeşinin cenazesini al' dedi. Her şey planlı gibi" ifadelerini kullandı.

Kardeşinin organlarını bağışladıklarını dile getiren Bülbül, "Gerekli yerler ulaştığı bilgisini de aldık. Mehtap artık başka yerlerde yaşıyor bizim için. 4 yaşında bir yeğenim var. O artık benim için Mehtap. Onu Mehtap'ın yerine koyup daha çok seveceğiz" dedi.

Acılı anne Yeter civelek ise damadının asılmasını istedi. Bu tarz insanların cezalandırılmasını isteyen Bülbül "Sokaklarda ellerine ya silah, ya bıçak veriyorlar. Bu ne pisliktir. Milletimizin, devletimizin haberi yok mu. Hiç mi görmüyorlar. Her gün bir tane. Her yere şikayette bulunduk. 3 gün 4 gün bizi oyaladı. En sonunda da "Öldürdüm. Gelin götürün" dedi. Kızımı sürekli tehdit ediyordu. Tehditle alıp götürdü" şeklinde konuştu.

Mehtap Civelek, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Boşanmak İstediği Eşi Tarafından Öldürülen Mehtap Civelek Dualarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement