Boydaklar, Sincan F Tipi Cezaevine Nakledildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Boydaklar, Sincan F Tipi Cezaevine Nakledildi

09.03.2016 14:10

Kayseri’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Hacı Boydak ve Memduh Boydak, Ankara Sincan F tipi Kapalı Cezaevine nakledildi.

Kayseri'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Hacı Boydak ve Memduh Boydak, Ankara Sincan F tipi Kapalı Cezaevine nakledildi.

Kayseri Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kayseri Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak ile Erol Boydak ve Murat Bozdağ geçtiğimiz hafta gözaltına alınmıştı.

Sorguları tamamlananlardan Erol Boydak ve Murat Bozdağ, savcılık tarafından serbest bırakılırken, Hacı Boydak ve Memduh Boydak ise sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Tutuklu bulunan Hacı Boydak ve Memduh Boydak, güvenlik gerekçesiyle Ankara Sincan F tipi Kapalı Cezaevine nakledildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Boydaklar, Sincan F Tipi Cezaevine Nakledildi - Son Dakika


Advertisement