Boyteks Yeni Ürünlerini Fuarda Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Boyteks Yeni Ürünlerini Fuarda Tanıttı

Boyteks Yeni Ürünlerini Fuarda Tanıttı

Boyteks yeni ürünlerini rengârenk konsepti ile Evteks Fuarı'nda tanıttı.

22.05.2013 16:58  Güncelleme: 17:01

Yatak kumaşı ve döşemelik kumaş sektörünün öncü markalarından Boyteks, tekstil sektöründe son teknoloji ürünlerin sergilendiği ve yeni trendlerin görücüye çıktığı Evteks Fuarı'nda bu yıl da tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu yılki stant konseptini doğadan esinlenerek oluşturan Boyteks, son Ar-Ge ürünleri olan Triple Fresh ve Biorytmic Sleep yatak kumaşlarını da fuar kapsamında ziyaretçiler ile buluşturdu.

Yatak kumaşı ve döşemelik kumaşta edindiği tecrübeyle kaliteli ve inovatif ürünleriyle özellikle dış pazarlarda büyük başarılar elde eden Boyteks, bu yıl 19'uncu kez düzenlenen Evteks Fuarı'nda yeni ürünlerini görücüye çıkardı. Sektörün en büyük organizasyonlarından biri olan ve bu yıl 15- 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Evteks Fuarı yine sektörün önde gelen firmalarına ev sahipliği yaptı. Bu yıl fuara farklı bir konsept ile damgasını vuran Boyteks, doğayı işlediği stant tasarımında zengin koleksiyonunu tanıttı. Boyteks, bu yıl 11'inci kez katıldığı Evteks Fuar'ı kapsamında ortamın havasını temizleyen 'Triple Fresh' yatak kumaşı ve vücudun bio ritmini düzenleyen "Biorytmic Sleep" yatak kumaşını ilk kez sergiledi.

Deniz Boydak: "Boyteks uyku ortamınızın havasını temizliyor "

Fuar kapsamında Triple Fresh, Biortymic Sleep, Procative gibi en son yeniliklerini ilk kez lanse ettiklerini belirten, Boyteks Kayseri Satış ve Pazarlama Müdürü Deniz Boydak, "Evteks Fuar'ı yılların getirdiği birikim ile sektörümüzde önemli bir organizasyon. Bu yıl en önemli ürünlerimiz arasında yer alan Triple Fresh yatak kumaşımızı da fuar kapsamında görücüye çıkardık. Bu kumaşımızla uyku ortamınızın havasını temizleyerek, sağlıklı ve huzurlu bir uyku sağlıyoruz" dedi.

"2013 yılında 6 fuara katılmış olacağız"

Fuarların iş hacmi üzerinde önemli bir etkisinin olduğunu da belirten Deniz Boydak, "2002 yılında Kayseri'de kurulan yatak kumaşı fabrikası, 2003 yılında Bursa'da kurulan döşemelik kumaş fabrikası ve 2011 yılının ikinci yarısında Kayseri'de üretime başlayan halı fabrikası ile Boyteks bugün 1200'ü aşkın çalışanı ile ekonomiye katma değer sağlıyor. İş hacmimizi büyütmek, sektördeki yenilikleri yakından takip etmek adına Dünya'nın çeşitli yerlerinde bu yıl 3 ayrı firmamızla 6 fuara katılmış olacağız." Dedi.

"Hedefimiz Boyteks ile her kapıdan içeri girmek"

Her yıl yatırım ve büyüme oranları ile göz dolduran ve hızlı büyüyen bir marka olduklarının da altını çizen Deniz Boydak, "Markamız, 2012 yılında yüzde 14 büyüme oranı kaydetti. 2013 yılında ise yüzde 15 büyüme hedefi ile yola devam ediyoruz. 2013 yılı için hedeflerimizi ve ihracat pastasındaki payımızı da büyütmeyi hedefledik. Dünya'da yatak ve döşemelik endüstrisinin olduğu her yere, markamızı ulaştırmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boyteks Yeni Ürünlerini Fuarda Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement