Yaz mevsiminin yaşandığı Rio de Janeiro'nun gözde kumsallarında kamera karşısına geçen Demet Akalın birbirinden renkli görüntülere imza attı. Demet Akalın, yeni şarkıları ve görüntüleriyle yine çok konuşulacak.
Sekizinci albümü Pırlanta'nın fotoğraf ve klip çekimleri için Brezilya'ya giden Demet Akalın önümüzdeki günlerde adeta Pırlanta gibi parlayacak!
Yine dillere dolanacak şarkılardan oluşan Pırlanta albümü için hiç bir masraftan kaçınmayan Akalın, ekibiyle birlikte 3 gün kaldığı Brezilya'dan geçtiğimiz akşam döndü. 2015 yazına da damgasını vuracak Demet Akalın'ın klip ve fotoğraflarını Sedat Doğan çekti. Fransız ve Portekizli görüntü yönetmenlerinin 2 günde çektiği klip, albümle aynı anda müzik kanallarında gösterilmeye başlayacak.
Son Dakika › Güncel › Brezilya'dan Demet Akalın Geçti ! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.