Brn'den "3000 Yay" Konforu - Son Dakika
Güncel

Brn'den "3000 Yay" Konforu

Brn\'den "3000 Yay" Konforu

Dünya genelinde 60’a yakın ülkeye yatak ihraç etme başarısı gösteren BRN Yatak, ARGE ve inovasyon çalışmaları sonucunda geliştirdiği “3000 yay” sistemine sahip yeni yatağını piyasaya sundu.

24.06.2014 10:59

Dünya genelinde 60'a yakın ülkeye yatak ihraç etme başarısı gösteren BRN Yatak, ARGE ve inovasyon çalışmaları sonucunda geliştirdiği "3000 yay" sistemine sahip yeni yatağını piyasaya sundu.

Her geçen gün geliştirdiği yeni uyku teknolojileriyle sektördeki yerini daha da sağlamlaştıran BRN Yatakları'nın, "Infinity 3000" olarak adlandırdığı yeni yatağı, ergonomik, rahat ve sağlıklı bir uyku arzulayanlar için en uygun yatak olma özelliği taşıyor.

BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, özel yay sistemi sayesinde bel ve sırt bölgelerine üst seviyede destek sağlanan Infinity 3000'de, vücuda uygulanan basınç düzeyinin eşit şekilde ayarlandığını ifade etti. Bu sayede uyku sırasında mevcut kan dolaşımının yavaşlamasına engel olunduğunu dile getiren Berna İlter, yatak içerisinde bulunan 3 bin adet yayın vücuda noktasal destekler sağladığını kaydetti. Yayların birbirinden tamamen bağımsız olarak hareket etmesiyle çalışan bu sistemin Türkiye'de ilk ve tek olduğunu vurgulayan İlter, bu sayede uyku sırasında çiftlerin birbirlerinin hareketlerinden etkilenmesinin de en aza indirgendiğini belirtti.

Infinity 3000'de bulunan visko elastik sünger katman sayesinde, yatağın vücut ağırlığına göre şekillendiğini belirten İlter, birçok yatakta vücuda uygulanan direncin eşit olmaması nedeniyle ciltte ve vücut kaslarında deformasyonlar oluştuğunu da sözlerine ekledi. Infinity 3000'de ise, Ultra-Pocket Yay sistemi sayesinde bu tür sorunların yaşanmadığını ifade eden İlter, şöyle konuştu:

"Sağlıklı bir uyku için yatak seçimi oldukça önem taşıyor. Yoğun çalışmalar sonucu geliştirdiğimiz Infinity 3000 ile çok sayıda kişinin yatak arayışı son bulacak. Türkiye'de ilk ve tek olarak bizim ürettiğimiz bu sistem, uykuda sorun yaşayan birçok kişinin derdine deva olacak. Özel olarak geliştirilen bu sistemin vücudu tümüyle desteklemesi sayesinde kişiler dünyanın en rahat ve sağlıklı uykusunu uyuyabilecekler. Üstelik lansmana özel yüzde 20 oranında indirimli fiyatıyla da oldukça cazip. Verimli ve kaliteli bir uyku uyumanın yollarını arayanlar için Infinity 3000 kesinlikle en doğru seçim." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Brn'den '3000 Yay' Konforu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement