Bu Benim Eserim Proje Yarışması - Son Dakika
Güncel

Bu Benim Eserim Proje Yarışması

Bu Benim Eserim Proje Yarışması

Her yıl düzenlenen, "Bu Benim Eserim Proje Yarışması" finali ANKARA'da yapıldı.

21.05.2012 09:06

Bu Benim Eserim Proje Yarışmasında, Suna Uzal İlköğretim Okulu Bir Başarıya Daha İmza Attı Ve Burdur İlimizi İki Projede Ankara'da Temsil Edecek Tek Okul ve başarılı tek okul.

Her yıl düzenlenen, "Bu Benim Eserim Proje Yarışması" finali ANKARA'da yapıldı.

Öğretmen Hakan AKTÜRK'ün danışmanlığında Öğrencilerimiz Mert GÜMÜŞ ve Furkan Enes GÜN Matematik Dalındaki "Tam Asal Sayılar Şifresi" ve Öğretmen İsmail ÖZGÜL'ün danışmanlığında Öğrencilerimiz Burak ALKAYA, Sultan GÜR Kimya Dalında "Sağlıklı Sıvı Tebeşir" Burdur ilimizi Ankara'da temsil etmişlerdir.

Öğretmen Hakan AKTÜRK'ün danışmanlığında Öğrencilerimiz Mert GÜMÜŞ ve Furkan Enes GÜN Matematik Dalındaki "Tam Asal Harfler Şifresi" ve Öğretmen İsmail ÖZGÜL'ün danışmanlığında Öğrencilerimiz Burak ALKAYA, Sultan GÜR Kimya Dalında "Sağlıklı Sıvı Tebeşir" Ankarada final sergisinde milli eğitim şüra salonunda ödüllerini almışlardır. Sağlıklı Sıvı Tebeşir İlk 50 grupta birinci, Tam Asal Harfler Şifresi ikinci 50 grupta ikinci olmuşlardır.

16 Mayıs Günü Suna Uzal İlköğretim okulunda yapılan törene Milli Eğitim Müdürü İsmail ÇETİN, Kurum müdürleri, Veliler, öğretmen ve öğrenciler katılmıştır. Milli Eğitim müdür tarafından dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödülleri verilmiştir.

Suna Uzal İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Ali KÜÇÜK "Okulumuz her konuda başarılı çalışmalarını sürdürmektedir. Tüm öğretmenlerimiz, İdarecilerimiz, veli ve öğrencilerimizle tek vücut olarak, birbirimize destek vererek çalışmamız yıllarca sürmektedir. Bu tüm Suna Uzal İlköğretim ailesini ve beni çok mutlu etmektedir. Tüm ekibimizi gönülden kutluyorum dedi. Başarılarının sürdüğünü ve süreceğini de sözlerine ekleyen Okul Müdürü KÜÇÜK, Ankara'da Burdur İlimizi bu projede en iyi şekilde temsil etmekten mutluluk duyduğunu ifade etmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Benim Eserim Proje Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement