Bu Kitap Bam Telinize Basacak - Son Dakika
Güncel

Bu Kitap Bam Telinize Basacak

Bu Kitap Bam Telinize Basacak

Siyaset dünyasında söylemleriyle her daim on ikilik vuruşlar yapan Gazeteci yazar Süleyman Özışık'tan beklenen kitap geldi.

05.01.2016 16:39

"7 Haziran/ 1 Kasım- Kederden Zafere" isimli ilk kitap bir sürecin tahlili niteliğinde kaleme alınmış. AK Parti'nin seçimlerinde yaşadığı kederi ve akabinde gelen seçimlerde yaptığı doğru hamlelerle bu durumu nasıl zafere çevirdiği tüm ince teknik detayları ve alt nedenleri ile anlatılıyor.

Özışık'ın "7 Haziran/ 1 Kasım- Kederden Zafere" adlı kitabı Kahverengi Kitap'tan çıktı ve okuyucusu ile buluştu.
Özışık kitabın neden yazıldığını anlatırken; "Sözden korkmayacak yürekli ve zeki insanlaradır sözümüz. Çünkü ancak onlar, söz ne kadar acıysa, söyleyenin o kadar dost olduğunu bilir... Davası ümmet olanın, derdi de büyük oluyor!

Türkiye'nin hürriyeti, yerküre üzerindeki milyonlarca mazlum Müslüman'ın umudu...

Zulmün hüküm sürdüğü tüm topraklardan yükselen tekbir seslerinin nedeni biziz! Haklı bir davada yalnız kalmak veyahut yok olmak, aşağılık ilişkiler içinde olanların ortağı olmaktan çok daha onurludur...

Bu yüzdendir ki biz hep durduğumuz yeri bildik. Çünkü bizim bir davamız var… Bu davamıza dost olanlarla birlikte yürüdük ve onların hata yapmasını hiçbir zaman istemedik çünkü "İktidarın yapacağı bir tek hata, bir ulusun kaderini etkileyecekti" bu ulus ise ümmetin umudu niteliğindeydi…"

Özışık; 7 Kasım'da bazı kesimlerin "böl, parçala ve yönet!" tekniğini uyguladıklarını ifade ederek; Bu tekniği milletimizin gördüğünü ve planı kuranlara 1 Kasım günü tokat gibi bir cevap verdiğini söyleyerek; "O yüzdendir ki her zaman söylerim "Herkese hak ettiğini ve istediğini verin. Savaş isteyene savaş, barış isteyene barış!" diyor.

Gazeteci yazar söyleminin devamında; "Türkiye'nin tabusunu verseniz dahi terör örgütüne sempati duyan, kendi devletine ise kin kusan kesimlerin fıtratını değiştiremezsiniz. Amaçlarına ulaşamadılar ve inşallah hiçbir zaman ulaşamayacaklar!" ifadelerine yer veriyor.

Kitapta tarihler boyunca unutulmayacak bir süreci analiz ettiğini söyleyen Özışık; "AK Parti'ye oy ve gönül vermiş herkes bu kitapta kendinden bir parça bulacak. Çünkü bu kitap onların dualarını, kederlerini ve zafer sevinçlerini anlatıyor" diyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Kitap Bam Telinize Basacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement