Bu Para Başka Para Adlı Tiyatro Oyununda Kahkaha Tufanı - Son Dakika
Güncel

Bu Para Başka Para Adlı Tiyatro Oyununda Kahkaha Tufanı

Bu Para Başka Para Adlı Tiyatro Oyununda Kahkaha Tufanı

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu tarafından, İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi etkinlikleri kapsamında sahnelenen 'Bu Para Başka Para' adlı tiyatro oyununda kahkaha tufanı yaşandı.

19.03.2012 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu Para Başka Para Adlı Tiyatro Oyununda Kahkaha Tufanı

3 saat süren iki perdelik komedi oyunu, katılanları gülmekten kırdı geçirdi. Hiç tükenmeyen bir enerji ve tempoyla oynanan Oyunda, Cengiz Küçükayvaz, Züleyha Karyağdı, Teoman Mermutlu, Esin Karakaya, Barış Akkoyun, Cevher Güzey, Uğur İzgi ve Tarık Karyağdı'dan oluşan tiyatro sanatçıları rol aldı.

Oyunda, sıradan bir muhasebeci olan Henry Perkins'in çantasının, içi para dolu başka bir çantayla karışmasından sonra başına gelenler anlatıldı. İşin içine karışan meraklı komşular, taksici ve polisler ile daha da hareketlenen oyunda, paranın gerçek sahibi mafya babasının da gelmesiyle olaylar içinden çıkılmaz bir hal aldı. Henry Perkins'in hayatı boyunca çalışarak kazanamayacağını düşündüğü 735 bin paunt için verdiği mücadele ve dolambaçlar seyircilere üç saatlik bir eğlence yaşattı.

3 saat doludizgin süren oyunun sonunda oyuncular izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Unutulmaz gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Cengiz Küçükayvaz'a ve oyunculara teşekkür edip İnegöl'ü simgeleyen plaket takdim ederken, Cengiz Küçükayvaz, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Para Başka Para Adlı Tiyatro Oyununda Kahkaha Tufanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement