Bucaspor'da Küskünlere Gün Doğdu - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Küskünlere Gün Doğdu

Bucaspor\'da Küskünlere Gün Doğdu

Bucaspor'da Teknik Direktör Mustafa Bahadır'ın göreve getirilmesi, ilk yarıda fazla şans bulamayan oyuncular için yeni bir fırsat yarattı.

12.01.2015 13:42  Güncelleme: 13:56

Bucaspor'da teknik direktör Mustafa Bahadır'ın göreve getirilmesi, ilk yarıda fazla şans bulamayan oyuncular için yeni bir fırsat yarattı. Sarı lacivertli ekipte formaya hasret kalan kaleci Ömer Kahveci, stoper Emrecan Afacanoğlu, orta saha oyuncuları Torric Jebrin, Burak Can Kunt, sağ bek Hüseyin Tokmak, forvet Çağrı Tekin, Deniz Pero gibi isimler yarın başlayacak Antalya kampında Bahadır'ın gözüne girmeye çalışacak. U21 takımında görev alan Civar Çetin, Burak Aydın, Abdullah Balıkuv, İbrahim Şirin, Adil Demirbağ ile U19 takımından kaleci Hüseyin Koç da kafileye dahil edildi.

Öncelikli hedefinin oyuncuları mental açıdan lige hazırlamak olduğunu belirten Mustafa Bahadır, "Ödemelerin yapılmasıyla takımın morali yerine geldi. İlk etapta sorunları olan futbolcularla konuştum, ufak tefek sıkıntılar var ancak bunları çözeceğiz. Kampta fiziksel eksiklerimizi de kapatacağız. Lige sakatlık yaşamadan hazır halde girmeliyiz. 30 kişilik kadromuzda herkes formaya aday" dedi. 20 Ocak'ta sona erecek kampta Adana Demirspor'la bir hazırlık maçı yapmayı planlayan Buca'da cezalı İskender ve Zafer ile sezonu kapatan Yasin, ligde Osmanlıspor'a karşı görev alamayacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Küskünlere Gün Doğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement