Bünyamin Ucun Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Bünyamin Ucun Seçim Sonuçları

Bünyamin Ucun Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Erzurum Pasinler belediye başkan adayı olan Bünyamin Ucun isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Erzurum Pasinler belediye başkan adayı olan Bünyamin Ucun isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Erzurum Pasinler ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Bünyamin Ucun isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti Erzurum Pasinler adayı Bünyamin Ucun kimdir? İyi Parti Erzurum Pasinler adayı Bünyamin Ucun yüzde kaç oy aldı?

Bünyamin Ucun Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Erzurum Pasinler belediye başkan adayı olarak gösterilen Bünyamin Ucun Pasinler ilçesinde % 25,57 oranında oy almıştır. Pasinler ilçesinde % 25,57 oranında oy olan Bünyamin Ucun adlı İyi Parti adayı toplamda 4.079 adet oy sayısına ulaştı.

Bünyamin Ucun Kimdir?

Bünyamin Ucun Seçim Sonuçları

Bünyamin Ucun, 1958 yılında Erzurum'un Pasinler ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Pasinler'de tamamladı. Vatani görevini tamamladıktan sonra ticaret hayatına atıldı. 1999-2004 yılları arasında Pasinler Belediye Başkanlığı görevini yaptı. 2012 yılında Atatürk Universitesi Pasinler Meslek Yüksekokulu Muhasebe bölümünü bitirdi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Erzurum Pasinler ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Bünyamin Ucun Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement