Burak Can Karamanoğlu'nun Katil Zanlısı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Burak Can Karamanoğlu'nun Katil Zanlısı Yakalandı

Burak Can Karamanoğlu\'nun Katil Zanlısı Yakalandı

Berkin Elvan eylemleri sırasında Okmeydanı'nda saldırıya uğrayan Burak Can Karamanoğlu'nun katili, silahıyla birlikte yakalandı.

28.03.2014 16:38  Güncelleme: 18:41

İçişleri Bakanlığı, Burak Can Karamanoğlu cinayetinin failinin, olayda kullandığı silahla birlikte yakalandığını bildirdi. Cinayetle ilgili olarak 2 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

"YASA DIŞI GÖSTERİ" VURGUSU

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Karamanoğlu'nun, Gezi Parkı odaklı olaylarda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın cenaze töreni sonrası gerçekleştirilen yasa dışı gösterilerde öldürüldüğü hatırlatıldı.

"FAİL SİLAHLA YAKALANDI" 

Karamanoğlu cinayetinin failinin olayda kullanılan silahla yakalandığı belirtilen açıklamada, "Burak Can Karamanoğlu'nun ölümüne sebep olan kurşunun ele geçirilen silahtan atıldığı kriminal laboratuvar incelemesiyle tespit edilmiştir" ifadesine yer verildi.

2 KİŞİ TUTUKLAMA İSTEMİYLE NÖBETÇİ MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ

Cinayetin failleri O.K ile V.G'nin de bulunduğu 9 kişi, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mesut Erdinç Bayhan tarafından ifadesi alınan O.K ve V.G,  tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Bu arada, O.K ve V.G'nin de aralarında bulunduğu 9 kişinin, Okmeydanı'ndaki olaylarla ilgili yürütülen ayrı bir soruşturma kapsamında da savcılıkça ifadeleri alındı.

"BİR NEBZE RAHATLADIK"

Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, acılarının olduğunu ancak cinayetin failinin yakalanmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Oğlunun acısını yüreklerine gömdüklerini, acıyı dışa vermediklerini belirten Karamanoğlu, şöyle konuştu:

"Yakalanması yüreğimize su serpti, biraz rahatladık. Hiç olmazsa faili yakalanmış oldu. Allah razı olsun devlet erkanından, Başbakan'dan, İstanbul Emniyet Müdürü'nden, tüm emniyet teşkilatından. Herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepsinden. Bütün sıkıntımız gitti, acı bizim tabi ki ama bir nebze rahatladık. Faili meçhul kalmadı, yakalandı, devletimiz sağ olsun, failini yakaladı."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Burak Can Karamanoğlu'nun Katil Zanlısı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Berkin Elvan: Berkin in Katil i de belli ama yakalanmıyor. Hatta Tanınmasın diye sesini bile değiştirmiş. :) Anlayana 48 42 Yanıtla
    Berkin Elvan: ALPCAN, BAŞKAN, RAGIP, AHMET Alayınız bir Berkin Etmez. Sizi gidi Koyun Sürüleri. Sizi iyi güdüyorlar. Ama Haklısınız siz şerefinizi bir torba kömür ve bir çeyreğe satmışsınız. Satılık Koyunlar. 0 0 Berkin Elvan: Haklısın Başımızda Bunlar Var Muz Cumhuriyetinde Yaşıyoruz Şuan. 0 0
  • GYCEL: Zamanlama manidar! 22 22 Yanıtla
  • Mete: Bak şimdi ben size olacakları söyleyeyim..Hayali bir katil yarattılar..Sonrada hayali bir ifade alınacak ve olayı chp ye yıkmaya çalışıp oy nemalanacaklar akılları sıra..Seçime 2 gün kala yakaladılar ki..İftiralarla chp ye olan inancı azaltsınlar..Halkın algısıyla oynayacaklar..Seçim bitecek ortada ne fail kalacak ne burak..Ama biz yemeyiz merak etmeyin..Biz kararımızı 17 Aralık ta verdik zaten 16 23 Yanıtla
    davut: chp sanki çok iyi bir halt gibi konuşuyosun dhkpc üstlendi chp kalktı yok elektrikler gitmiş yok şu olmuş yok bu olmuş biz kararımızı 2002 de zaten vermiştik 0 0
  • coşkun: iğfal edin ki bir ay bulanık yapsın.ve üstüne oturamasın ibret olsun bu teröristlere. 20 4 Yanıtla
  • SABAH KETENE: DAHA KİM OLDUĞU SÖLENMEDEN CHP LİLERİ (ALEVİLER) ATEŞ TUTMUŞ HAYIRDIR. 17 6 Yanıtla
  • VATANDAŞ: YALANCILARRRRR.ARTIK MİLLET SİZE İNANMIYOR... 7 13 Yanıtla
  • KANLOBİSİ: BU SENARYO SANKI DAHA ONCEDEN HAZIRLANMIS YALNIZ BERKIN ELVAN HESAPTA YOKMUŞ SECIM ONCESI BIR GENC BASINDAN VURULACAK SECIME 3 GUN KALADA FAİLLER YAKALANACAKTI HUKUMETTE OLAN GUVENDE ARTACAKTI 6 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement