Burberry Prorsum 2012 Kadın Koleksiyonu Defilesi - Son Dakika
Güncel

Burberry Prorsum 2012 Kadın Koleksiyonu Defilesi

Burberry Prorsum 2012 Kadın Koleksiyonu Defilesi

Burberry Prorsum Sonbahar/Kış 2012 Kadın Koleksiyonu defilesi Burberry sitesinde canlı yayınlanıyor

17.02.2012 16:15

2012 İlkbahar/Yaz sezonunda toprak ve güneş renklerinin iddiasını koleksiyonuna katan Burberry, 20 Şubat 2012 günü saat 18:00'da Londra Hyde Park'ta gerçekleştireceği 2012 Sonbahar/Kış Kadın Defilesi ile moda dünyasına bir kez daha yön vermeye hazırlanıyor. Türkiye'den ise defileye Ebru Şallı Burberry Prorsum kıyafetleri ile katılacak.

Türkiye saati ile 18.00'da www.burberry.com ve Burberry Facebook sayfasında canlı olarak yayınlanacak defileyi ayrıca www.vogue.com.tr, www.trendus.com, www.elle.com.tr, www.modaturkiye.com, www.marieclaire.com.tr, www.womenist.net, www.yelizindunyasi.com, www.alisveris-cini.com adreslerinden de yine canlı olarak izleyebilirsiniz.

Iphone ve Ipadlerinizden de kolaylıkla izleyebileceğiniz defilede, Burberry,Runway to Reality konsepti ile defile sırasında beğendiğiniz ürünleri canlı ve anında www.burberry.com adresinden online satın alma imkanı sunuyor. Ayrıca tüm koleksiyonun görselleri Burberry'nin Facebook, Twitter, Google+ ve Instagram sayfalarında da yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burberry Prorsum 2012 Kadın Koleksiyonu Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement