Burdur Engelliler Yemekte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Burdur Engelliler Yemekte Buluştu

Engelliler yemekte buluştuBURDUR'daki engelliler ve yakınları Burdur Belediyesi'nin düzenlediği yemekte bir araya geldi.

14.05.2017 10:43

Engelliler yemekte buluştu

BURDUR'daki engelliler ve yakınları Burdur Belediyesi'nin düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Burdur Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla engelliler ve aileleri için yemek verildi. Serenler Otel'deki yemeğe Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 58'nci Piyade Alay Komutanı Albay Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal ile kentteki engelliler ve aileleri katıldı.

Yemeğe katılımlarından dolayı engelliler ve ailelerine teşekkür eden Başkan Ercengiz, "Engellilerimiz bizleri hiç yalnız bırakmadı. Engelsiz yaşamı engel haline getiren asıl engellerin beyinde olduğunu düşünüyorum. Engelleri ortadan kaldırmak zorundayız. Engel sadece bedensel ve zihinsel değil. Yaşla ilgili engelleri de düşünerek ilerleyen yaşlardaki engellerle ilgili bir takım önlemler almak zorundayız" dedi.

Burdur Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin gösterisinin ardından engelliler ve aileleri çalan müzik eşliğinde eğlendi.

Burdur Engelliler Yemekte Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Engelliler Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement