Burdur Üniversitelilere Teşvik İçin Bisiklet Hediye Edildi - Son Dakika
Güncel

Burdur Üniversitelilere Teşvik İçin Bisiklet Hediye Edildi

Burdur Üniversitelilere Teşvik İçin Bisiklet Hediye Edildi

Üniversitelilere teşvik için bisiklet hediye edildiBurdur'un Yeşilova İlçesi'ndeki İsmail Akın Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) üniversite öğrencileri tarafından tercih edilmesini teşvik etmek amacıyla öğrencilere bisiklet hediye edildi.

25.05.2016 11:21

Üniversitelilere teşvik için bisiklet hediye edildi

Burdur'un Yeşilova İlçesi'ndeki İsmail Akın Meslek Yüksekokulu'nun (MYO) üniversite öğrencileri tarafından tercih edilmesini teşvik etmek amacıyla öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'ne (MAKÜ) bağlı İsmail Akın MYO'da düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Vali Hasan Kürklü, Yeşilova Kaymakamı Necdet Özdemir, Yeşilova Belediye Başkanı Nuri Özbek, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Necdet Özdemir, bisikletlerin sponsor desteği ile alınarak öğrencilere hediye edildiğini belirterek, "Öğrencilerimiz Yeşilova'da öğrenci olmanın tadını çıkarsınlar, Salda Gölü'nün etrafında gezsinler diye bisiklet hediye ettik. Öyle düşünüyorum ki Yeşilova'da okuyan öğrenciler ÖSS birincilerinden daha şanslı. Bundan sonra gelenler de şanslı olacak. İnşallah Yeşilova'yı daha fazla öğrenci tercih eder diye düşünüyorum" dedi.

Bisikletleri öğrencilerin Yeşilova'yı tercih etmesi için teşvik amaçlı verdiklerini anlatan Özdemir, "Onlar Yeşilova'ya geldikçe biz onlara böyle güzellikler yapmaya devam edeceğiz. Kaymakamlık, belediye ve sponsorlar desteği ile öğrencilerimizin konaklama ve yiyecek masraflarını karşıladık. Bundan sonra da elimizden geldiğince öğrencilerimize yardımcı olacağız. Yeşilova'daki öğrenciler her zaman farklı olacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri hediye edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Üniversitelilere Teşvik İçin Bisiklet Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement