Burhaniye Belediyesi, Sanayi Sitesi Mazgallarını Temizliyor - Son Dakika
Güncel

Burhaniye Belediyesi, Sanayi Sitesi Mazgallarını Temizliyor

Burhaniye Belediyesi, Sanayi Sitesi Mazgallarını Temizliyor

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sanayi sitesi içerisindeki yağmur suyu mazgallarının temizlik ve yenilenme çalışmalarına devam ediyor. Tıkanan mazgalların içerisindeki çamur, yaprak ve atıklar temizlenirken, tahrip olmuş ve hasar görmüş mazgallar yenileri ile değiştiriliyor. Çalışmalar, belediye ekiplerinin tespiti ve esnaftan gelen talepler doğrultusunda yapılıyor.

16.06.2023 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sanayi sitesi içerisindeki mazgalların temizlik ve yenilenme çalışmalarına devam ediyor.

Burhaniye Belediyesi, yaz mevsiminin başlamasıyla ile birlikte ilçe genelinde yol düzenlenme çalışmalarına hız kazandırırken, sanayi sitesi içerisindeki yollarda bulunan yağmur suyu mazgallarının onarımını ve temizliğini de gerçekleştiriyor. Çalışmalar Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin tespiti ve esnaftan gelen talepler doğrultusunda yapılıyor. Çalışmaları kapsamında tıkanan mazgalların içerisinde biriken çamur, yaprak ve atıklar temizleniyor, tahrip olmuş ve hasar görmüş mazgallar ise yenileri ile değiştiriliyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Burhaniye Belediyesi, Sanayi Sitesi Mazgallarını Temizliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement