Bursa Beyaz Cennet' Üniversiteli Gençlere Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa Beyaz Cennet' Üniversiteli Gençlere Kaldı

09.02.2017 10:59

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, ilk, orta ve liselerde eğitimin başlamasından sonra zirve üniversiteli gençlere kaldı.

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, ilk, orta ve liselerde eğitimin başlamasından sonra zirve üniversiteli gençlere kaldı. Üniversitelirin yarı yıl tatiline girmesini fırsat bilen gençler Uludağ'da gündüzleri kayak yapıyorlar geceleri ise düzenlenen kar festivalleri kapsamında ünlü sanatçıların da konserlerini izleyerek sabahın ilk ışıklarına kadar eğleniyorlar.

Kayakseverlerin "beyaz cennet" olarak tanımladıkları Uludağ'da ilk, orta ve liseye giden öğrencilerin sömestre tatilinin bitmesinden sonra zirve, üniversiteli gençlere kaldı. Devam eden sömestre tatillerinin keyfini çıkartan üniversiteli gençler gündüz pistlerde kayak yaparken akşamları ise Winterfest ve Whitefest kar festivallari nedeniyle devam eden konserler ve eğlenceler ile günün ilk ışıklarına kadar eğleniyorlar. Gecelik konaklama ücretlerinin 600-900 lira arasında değiştiği Uludağ'da bu yıl sömestre tatili nedeniyle doluluk oranı yüzde 70'lere kadar ulaştı.

Kar kalınlığının 1 metre 85 santimetre olarak ölçüldüğü Uludağ'da, 30'a yakın otel ve misafirhane bulunuyor..

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Beyaz Cennet' Üniversiteli Gençlere Kaldı - Son Dakika


Advertisement