Bursa'da Cinayet - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Cinayet

Bursa\'da Cinayet

Bursa'da bir genç kız kendisini evlenme vaadiyle kandırdığını öne sürdüğü patronunu av tüfeğiyle öldüren kardeşinin suçunu üstlenmek istedi.

08.03.2013 14:49  Güncelleme: 14:52

Bursa'da bir genç kız, kendisini evlenme vaadiyle kandırdığını öne sürdüğü patronunu av tüfeğiyle öldüren kardeşinin suçunu üstlenmek istedi. Polisin yaptığı soruşturmada gerçek ortaya çıktı.

İddiaya göre '155 Polis İmdat Hattı'nı arayan A.O. (25) isimli genç kız, bir süredir gönül ilişkisi yaşadığını söylediği 13 ayrı suçtan kaydı bulunan oto yedek parçacısı, 2 çocuk babası İlker Karan'ı (35) av tüfeğiyle vurduğunu söyledi. Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Kıdemli Sokak'a gelen polis ekipleri, İlker Karan'ı 16 NL 707 plakalı araçta cansız vaziyette buldu. Cinayet masası dedektifleri, olayla ilgili araştırma başlattı. Yapılan incelemede, A.O.'nun olayın ardından eve giderek banyo yapıp ellerini yıkadığı ortaya çıktı. Olayla ilgili genç kızın erkek kardeşi, eniştesi ve babası, ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alındı.

"EVLENME VAADİNDE BULUNDU"

Gözaltına alınan A.O. cinayet masası dedektiflerine cinayeti kendisinin işlediğini öne sürdü. Yedek parça firmasında geçen sene işe başladığını söyleyen zanlı, "Beni alkole alıştırdı. Bir süredir gönül ilişkisi yaşadık. Sürekli, 'Eşimi bırakıp seninle evleneceğim' diyordu. Kendisine ayrılacağımı söyledim. Dün gece otomobille gezmeye çıktık. Tartışma çıktı, torpidodaki av tüfeğini alıp vurdum" iddiasında bulundu. Polis, çelişkili beyanları nedeniyle genç kızın kardeşini de sorguladı.

Sorgulama sonunda genç kızın kardeşi H.O. suçunu kabul etti. İlker Karan'ın dün gece bir kez daha evlerinin önüne geldiğini ifade eden H.O., "Zoruma gitti. Evdeki kırma tüfeği alıp yanına gittim. Tüfekle boğazına sıktım ve öldürdüm. Sonra cesedi arka koltuğa taşıyıp aracı boş bir araziye çektik. Sonra eve geldik. Kanlı pantolonu çıkarıp çöpe attım. Ablam kendisinin yüzünden benim cinayet işlememi kabul edemeyip suçu üstlendi" dedi.

H.O.'nun suçunu itiraf etmesinden sonra polis, zanlının kanlı pantolonunu cesedin bulunduğu yere 400 metre uzaklıktaki Alemdar Mahallesi'nde bir çöp konteynırında buldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement