Bursa'da Kurbanlık Satışı Kavgası: 1 Ölü, 6 Yaralı (2) - Yeniden - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kurbanlık Satışı Kavgası: 1 Ölü, 6 Yaralı (2) - Yeniden

Bursa\'da Kurbanlık Satışı Kavgası: 1 Ölü, 6 Yaralı (2) - Yeniden

'BURSA'DA KAN DAVASI.1 ÖLÜ, 6 YARALI' başlıklı haber, kaynağından yapılan düzeltme nedeniyle yeniden geçildi.

17.10.2013 13:05

Sayın Yazıişleri Müdürlerinin dikkatine

'BURSA'DA KAN DAVASI: 1 ÖLÜ, 6 YARALI' başlıklı haber, kaynağından yapılan düzeltme nedeniyle yeniden geçildi.

-----------

YENİDEN

BURSA'da, Muşlu 'Kurt' ile 'Yücel' aileleri arasında kurbanlık satışından kaynaklanan alacak anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı öne sürülen kavgada 33 yaşındaki Harun Kurt bıçak darbeleriyle öldürüldü, 6 kişi ise yaralandı. Polis, cinayet ile ilgili olarak ifadesine başvurulmak üzere 2 kişinin gözaltına alındığını, bu sayının daha da artacağını açıkladı.

Olay, Merkez Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi'nde kurulan hayvan pazarında meydana geldi. Muş'tan getirdikleri kurbanlık hayvanları satan 'Kurt' ile 'Yücel' aileleri arasında hayvan satışından dolayı alacak konusunda kavga çıktı. Kavga güçlükle yatıştırıldı. Dün saat 19.30 sıralarında yeniden karşılaşan Kurt ve Yücel aileleri, yine aynı nedenden dolayı kavga etmeye başladı. Bıçak, tabancaların kullanıldığı kavgada Harun Kurt, Alaattin Kurt, Şahabettin Kurt, Kezban Kurt, Resul Yücel, Salih Yücel ile Şebab Yücel yaralandılar. Yaralılar ambulanslar ile çeşitli hastanelere kaldırıldı. Aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Harun Kurt, kaldırıldığı Şevket Yılmaz eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, kurtarılamadı. Polis, yaralıların kaldırıldığı hastane önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yapılan ilk incelemede kan davası üzerinde durulduğunu belirten Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, araştırma sonucu, olayın bayramın birinci günü hayvan satışı nedeniyle çıkan kavganın sonraki gün devam etmesinden kaynaklandığını açıkladı. - Haber

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kurbanlık Satışı Kavgası: 1 Ölü, 6 Yaralı (2) - Yeniden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement