Bursa'da Kutlu Doğum Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kutlu Doğum Kutlaması

Bursa\'da Kutlu Doğum Kutlaması

Bursa'da Kutlu Doğum Haftası çeşitli faaliyetlerle kutlanıyor.

22.04.2013 13:54

Bursa'da Kutlu Doğum Haftası çeşitli faaliyetlerle kutlanıyor.

Bursa Müftülüğü, Osmangazi Belediyesi, Nilüfer Müftülüğü ve Verenel Derneği'nin düzenlediği program Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. İstiklal Marşı ve Kur'an tilaveti ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti. İnsan onuruna vurgu yapan Nilüfer Müftüsü Durmuş Ayvaz, Peygamber Efendimizin insanları onurlandırdığını ifade etti.

Günün anlam ve önemi hakkında bilgiler veren Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Bugün mutlu ve gururluyuz. Kutlu doğum münasebeti ile Peygamber Efendimizi daha çok anlamaya ve ona tabi olmaya muhtacız. Herkesin kendi işini en iyi şekilde yerine getirmesi gerekir. En iyi mühendis, en iyi doktor, en iyi baba ve her şeyin en iyisi Müslümanlardan çıkmalı. Müslümanların gelecekte daha iyi olabilmeleri için, Peygamber Efendimizi iyi tanıması ve geleceğe daha umutla bakabilmesi gerekir" dedi.

1989 yılında küçük salonlarda yapılan kutlu doğum programlarının artık büyük salonlarda yapılmaya başlandığının altını çizen Bursa Müftüsü Mehmet Emin Ay, "Programımıza idarecilerimiz, valilerimiz, rektörlerimiz, milletvekillerimiz ve çok sayıda davetliler katıldı. Böylece idarecilerle halkımız kutlu doğumda buluştu" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kutlu Doğum Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement