Bursa'da Otobüs Devrildi: 2 Ölü, 31 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Otobüs Devrildi: 2 Ölü, 31 Yaralı

Bursa\'da Otobüs Devrildi: 2 Ölü, 31 Yaralı

Bursa'da meydana gelen otobüs kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 31 kişide yaralı olarak kurtuldu.

07.10.2012 10:17

Bursa'da meydana gelen otobüs kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 31 kişide yaralı olarak kurtuldu. Olay yerinden kaçan otobüsün şöförü jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi yakınlarında gece 02.00 sıralarında Bursa-İzmir Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Süleyman Yüksel (37) yönetimindeki 35 F 3567 plakalı İstanbul'dan İzmir'e gitmekte olan otobüs, cami gezisinden dönerken, iddiaya göre sürücünün direksiyon başında uyuması üzerine Mustafakemalpaşa ilçesi Güllüce kavşağında şarampole yuvarlandı. İçerisindeki yolcularla şarampole yuvarlanan otobüs şöförü kazayı yara almadan atlatırken, . Olay yerine Bursa'dan ve civar ilçelerden çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Kaza sonrası yaralılar ambulanslarla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesine ve Bursa'daki hastanelere sevk edildi. Meydana gelen kazada, Nurkadın Ezgin (62) ve Sultan Taba(28) hayatını kaybederken olay yerinden kaçan sürücü Süleyman Yüksel jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları sinir krizleri geçirirken, yan yatan otobüs vinçler yardımı ile devrildiği yerden çıkartıldı.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Otobüs Devrildi: 2 Ölü, 31 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement