Bursa'da Otomobil Park Halindeki Tır'a Çarptı: 2 Ölü, 4 Yaralı 1- - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Otomobil Park Halindeki Tır'a Çarptı: 2 Ölü, 4 Yaralı 1-

Bursa'da otomobil park halindeki TIR'a çarptı: 2 ölü, 4 yaralıBURSA'da bir otomobilin yol kenarında duran TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 61 yaşındaki Nevzat Demirel ile 41 yaşındaki Serpil Turan yaşamlarını yitirdi.

01.07.2017 11:08

Bursa'da otomobil park halindeki TIR'a çarptı: 2 ölü, 4 yaralı

BURSA'da bir otomobilin yol kenarında duran TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 61 yaşındaki Nevzat Demirel ile 41 yaşındaki Serpil Turan yaşamlarını yitirdi. Kazada 4 kişide yaralandı. Kaza saat 06.00 sıralarında Merkez Nilüfer İlçesi Bursa- İzmir Kavşağı Minteks Kavşağı'nda meydana geldi. İzmir istikametine gidenNevzat Demirel yönetimindeki 67 EL 888 plakalı otomobil, Minteks Kavşağı'nda yol kenarına park eden 28 yaşındaki Enis Kansız yönetimindeki 41 GG 376 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada sürücü Nevzat Demirel ve otomobilde bulunan Serpil Turan olay yerinde yaşamını yitirirken, 49 yaşındaki Murat Turan, 17 yaşındaki Alper Turan, 9 yaşındaki Furkan Turan ve Nevzat Demirel'in eşi Fatma Demirel ise ağır yaralandı. Fatma Demirel Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılırken, diğer yaralılar Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Nevzat Demirel ve Serpil Turan'ın cesetleri Cumhuriyet savcısının talimatıyla Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırdı. Kaza yerine gelen jandarma ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede herhangi bir fren izine rastlanmadı. TIR Sürücüsü Enis Kansız gözaltına alınırken kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

Bursa\'da Otomobil Park Halindeki Tır\'a Çarptı: 2 Ölü, 4 Yaralı 1-
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Otomobil Park Halindeki Tır'a Çarptı: 2 Ölü, 4 Yaralı 1- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement