Bursa'da tellerdeki işçiyi, paraşütçü sanınca polisi alarma geçirdi
BURSA'da yüksek gerilim hattı üzerinde çalışma yapan bir işçiyi, atlayış sonrası tellere takılan paraşütçü zannederek ihbarda bulunan bir kişi polis ve arama-kurtarma ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine gelen ekipler, teller üzerinde çalışan işçiyi görünce normale döndü.
Bursa'nın Gürsu ilçesi Kazıklı Mahallesi'nde UEDAŞ'ta çalışan bir işçi, yüksek gerilim hattı üzerine çıkarak bakım-onarım işlemlerini gerçekleştirmeye başladı. Metrelerce yükseklikteki gerilim hattında çalışma yapan işçiyi gören bir vatandaş, polisi arayarak bir paraşütçünün elektrik tellerinde asılı kaldığı ve yardıma ihtiyacı olduğu ihbarını yaptı. Bunun üzerine AFAD, İtfaiye ve Polis ekiplerinin bölgeye ulaşmasıyla gerçek ortaya çıktı. Paraşütçü zannedilen kişinin, UEADAŞ işçisi olduğu ve yüksek gerilim hattı üzerinde bakım-onarım işi yaptığı öğrenildi. Arama-kurtarma ekipleri daha sonra normale döndü.
Gürsu'nun Dışkaya bölgesinden sporcular yamaç paraşütü ile atlayarak, ihbarın yapıldığı bölge ve ilerine iniş yapıyorlar.
Son Dakika › Güncel › Bursa'da Tellerdeki Işçiyi, Paraşütçü Sanınca Polisi Alarma Geçirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.