Bursa'da Tofaş Emniyet Müdürlüğü'ne Araç Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Tofaş Emniyet Müdürlüğü'ne Araç Bağışladı

Bursa\'da Tofaş Emniyet Müdürlüğü\'ne Araç Bağışladı

Bursa'da üretim yapan Tofaş, valiliğe Fiat Freemont dört çarpı dört cip, polise de genel güvenlik ve asayiş başta olmak üzere trafik, adli ve idari hizmetlerde kullanılmak üzere 5 değişik renklerde Fiat 500L tahsis etti.

17.03.2015 15:18

Bursa'da üretim yapan Tofaş, valiliğe Fiat Freemont dört çarpı dört cip, polise de genel güvenlik ve asayiş başta olmak üzere trafik, adli ve idari hizmetlerde kullanılmak üzere  5 değişik renklerde Fiat 500L tahsis etti.

Araçlar Tofaş'ın Bursa Fabrikası'nda düzenlenen tören ile Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu tarafından Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'a teslim edildi. Törende konuşan Vali Münir Karaloğlu "Bursa'ya çok ciddi katkılar sunan Tofaş bir yıl süreyle 1 adedi valiliğimize 5 adedi Emniyet Müdürlüğümüze olmak üzere araç tahsisini gerçekleştirdi. Bursa'da yaşayan 2 milyonu aşkın vatandaşımıza, 7 bin 852 polisimizle asayiş ve güvenlik sağlamaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerin daha iyi yürütülebilmesi adına Tofaş ve Tofaş gibi Bursa'nın yiğitlerinin çok büyük katkı ve desteğini görüyoruz" dedi.

Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu ise yaptığı konuşmada, Bursa'nın Tofaş için önemli olduğunu belirterek, "Ticari faaliyetlerimizin ötesinde, Bursa'nın sosyal hayatına, ekonomisine değer katacak, yaşam kalitesini artıracak çalışmaları hayata geçirmeye önem veriyoruz. Kamu hizmetlerine elimizden geldiği ölçüde katkı sağlamak da bu çalışmaların bir parçası. Bu araçların Bursa halkına hizmet edecek olmasından büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Teslim töreninde daha sonra Vali Karaloğlu, aracın direksiyonuna geçip poz verdi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Tofaş Emniyet Müdürlüğü'ne Araç Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement